simán lehet naturál,eléggé sz.r forma vannak ettől 1000x jobbak is
2014. okt. 26. 05:36
2/10 anonim válasza:
Ott még naturál :) De elszomorítalak, még a kis szar cuccoddal se fogsz kinézni úgy :) Kisgyerek.
2014. okt. 26. 07:02
3/10 anonim válasza:
Ez sem naturál képem már, kb 1 hónapja ment már nagyon kis tesztó. De ennyi. Tényleg nem vagyok nagy forma, sosem írtam, hogy marhajó lennék, de 44 évesen így is izmosabb vagyok a 40 felettiek 99%-ánál. :)
A kérdés pedig úgy is törölve lesz, addig bárki fikázhat, hajrá.
2014. okt. 26. 07:11
4/10 anonim válasza:
Nem is értem az ilyesfajta kérdéseket....
Nekem pár napja az van,hogy adjak pénzt mindenkinek :) :) :)
2014. okt. 26. 08:24
5/10 anonim válasza:
Ez itt a Testépítés kategória. A hely ahol kinéznek mert jól nézel ki, a hely ahol lenéznek mert jó tanácsokat adsz, a hely ahol megszólnak hogyha van pénzed egészségesen élni!
2014. okt. 26. 09:22
6/10 anonim válasza:
Azért arra kiváncsi lennék, hogy az első mikor fog így kinézni 40 felett.
2014. okt. 26. 09:27
7/10 anonim válasza:
Nem naturál.
2014. okt. 26. 10:25
8/10 anonim válasza:
7-es válaszoló. A képen én vagyok és már leírtam, hogy nem naturál a forma amit a képen látsz. Ezek után nem volt nehéz megtippelned, hogy nem vagyok az.:)
2014. okt. 26. 12:11
9/10 A kérdező kommentje:
A kérdés poénból lett kiírva, nem bírtam ki, amikor láttam egy másik kérdésnél a fotót. De örülök, hogy őszinte válasz jött rá.
Az első nem sok embert láthatott még életében :D Azt hiszi, hogy a jutúbon az átlag gyúrósok vannak.
2014. okt. 26. 14:24
10/10 anonim válasza:
De azért szépen lepontoztál láthatólag.:)
Én nem kamuzok sosem, írhattam volna hogy naturál vagyok, de mi értelme lenne? Nem egy gagyi kamugyerek vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!