2/20 anonim válasza:
Naturálban elérhető, de hogy kokszol e, azt csak ő tudja.
3/20 anonim válasza:
Ehhez nem kell kokszolni, teljesen ideális testalkata van.
4/20 anonim válasza:
Az hogy kinek mi az ideális az egyéni megítélés kérdése. Szerintem Lazar Angelov az ideális. De amúgy értem mit akarsz írni, csak nem vagyunk egyformák az elvárásokban.:)
5/20 anonim válasza:
Lazar Angelovnak bodybuilder testalkata van, nyilván látványban ideális, de funkcionálisan...? :) Csajozáshoz nagyon jó azaz izomzat, favágáshoz, pakoláshoz, küzdősporthoz, úszáshoz már nem biztos :D
6/20 anonim válasza:
Ahhoz is jó. Én sem vagyok pici és bírom a melót. Ez a funkcionális izomzat egy baromság.
7/20 anonim válasza:
A képen a kis suttyó sem tudna jobban pakolni vagy fát vágni, mint én. Mindenki abban jó, amit csinál. Ez nem izommérettol függ!!
Voltam már bálát pakolni, az első héten akik ezt szokták csinálni jobban végezték nálam, de utána én is ugyanúgy bírtam, mert ahhoz edződtem hozza.Tehát amit csinálsz, ahhoz hamar hozzászoksz. Ennyit a nagy mesebeli túlhypolt funkcionalitásról.
8/20 anonim válasza:
Az hatalmas nagy túlzás, hogy az izomzatod hamar hozzászokna egy bizonyos mozgásformához. Én pl. jó pár gyúróssal foglalkoztam ökölvívó edzéseken, nem volt könnyű lelazítani őket. Teljesen más struktúrájú izomzat kell a küzdősportokhoz, mint mondjuk a testépítéshez. De ott van pl. az úszás; én a lazább izomzatommal gyorsabban úszok, mint pár testépítő ismerősöm, és tovább is bírom. Aki pl. 5-10 éven át testépítéssel foglalkozott, az már nem igazán tud olyan könnyen átállni egy másik mozgásformára. Igen, talán fizikai munkához könnyebben hozzászoknak. Mondjuk én nem tapasztaltam, mert én anno diákmunkásként amikor részt vettem építkezéseken, egy-két gyúrós srácot láttam kb. egy alkalommal, többet nem is mentek, de valóban ahhoz talán gyorsabban át tudnának állni. De azért ne aggódj, a funckionalitás annyira nincsen túlhypolva.
9/20 anonim válasza:
Baromság akkor is. Én elég jól tudok úszni, hétvégente focizok, simán felveszem bárkivel tempót. Építkezésen is tudok egész nap keményen melózni. Költözködésnél én cipelem a legnagyobb darabokat, mindenki kidől mellőlem. Szóval kicsit kevésbé utáld a testépítőket kisgyerek, mert nagyon el vagy tévedve a lila gőztől amit a gyűlöleted kelt! Ennyi!
10/20 anonim válasza:
És a másik: Ez itt a TESTÉPÍTÉS kategória. Itt nem a funkcionalitásról szólnak a dolgok hulyegyerek, hanem a kinézetről. Ha utálod a testépítőket, akkor minek írsz a TESTÉPÍTÉS kategóriába?? Akkor lehet elhúzni és írogass máshova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!