Ez tényleg naturál?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=RuY-2dikekQ
ez tényleg naturál lenne? Szerintem egyáltalán nem..
2014. okt. 17. 21:41
1/21 anonim válasza:
Biztos, hogy nem! Megy a cucc rendesen.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy akkor minek írja azt, hogy naturál.Nem hiszem, hogy a szteroidba olyan sok szégyellni való lenne, mert sokan azzal sem tudnának mit kezdeni..
2014. okt. 17. 22:20
6/21 Osynho válasza:
Szerintem ez csak a videó címe. Ép eszű ember nem hinné el. Fele ekkora formához is kell a cucc nem csúcs genetika mellett.
8/21 anonim válasza:
Szerinted Ugyanennyi ember megvenné e a szuper edzésprogramját és ugyanennyi szponzora lenne e ha nem mondja magáról hogy naturál?
Valamiből meg kell élni.
9/21 anonim válasza:
Ezért nem kell nézegetni youtubon ezeket a motivációs matyikat. Nézzél helyettük street workoutos videókat, ott talán kevesebb az aki szteroidozik.
10/21 anonim válasza:
Szép kidolgozott teste van,de nem valami nagy izomtömeggel rendelkezik a csákó.Simán meg lehet,hogy nem kamuzik és naturál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!