Konditerembe tényleg egyre jobban az önimádó, feszengő, "szépfiúk" járnak?
Már a második teremben jártam Debrecenben, mindenhol ezek a szolis, koksszal felnyomott arcok voltak, akiken látszik, hogy csak kinézet az egész, semmi más. Mindenhol rádió szólt vagy valami homokos popzene. Mindkét helyen a pultos csak nézett rám, amikor megkérdeztem, hogy itt hol lehet felhúzást csinálni vagy szakítást? Mert nem lehet..."hangos, zavarná a többi vendéget a dübögés, ezért nincs rá lehetőség."
De ezt tapasztaltam más városokban is. Tényleg csak ezek a homokosok meg a cicababák járnak edzeni? Régen tele volt a konditerem olyanokkal, akiknek a munkájuk miatt izmosnak KELLETT lenni és edzések után még elmentek boxolgatni is. A feszengő idióták sportja lett a súlyok mozgatása? mert akkor ideje abbahagynom.
Akkor Bocsánat, ha nem ismersz magadra. Otthon nem tudok. Nincs pénzem kétszáz kilónyi súlyra + 100 kilónyi egykezesre :S
Engem sem érdekel igazából, csak abból az okból, hogy amelyik terembe ilyenek vannak, ott nem tudsz rendesen edzeni, mert "hangos a felhúzás"... :)
Miért foglalkozol másokkal?
Szerinted te jobb vagy?
Nálunk amúgy ki van itt téve a terem ajtajára Rücsökfalván, hogy:
"Páva, Önimádó, Feszengős, Szépfiúk Only"
Ezt hívják itt P.Ö.F.SZ.O. minősítésnek. Ha nem lenne kint a tábla minőségellenőrök meg az adóhivatal már rég bezáratta volna. Minimum minden városban kell lennie egy ilyen teremnek. 2017-től pedig már csak ilyen termek lehetnek, mert amelyik nem ilyen az testépítés adót fog fizetnie pluszba.
crossfit terem ott is van szerintem,ott meg nem egész nap mennek az edzések,mert csoportosak.
keresel egy ilyen termet,megkérdezed mennyiért mehetsz be edzeni amikor üres és ott dobálhatod a súlyokat.
amúgy látásból ismerek is egy ilyen srácot,aki délelőttönként bement egyedül az üres cf terembe erőemelő,súlyemelő edzést nyomni,közben valami sátánista metál ment hangosan és videóra rögzített pár gyakorlatot.
aztán ezeket a kis vidiket a tulaj feltöltötte a terem oldalára,ahol annyi embernek tetszett a megőrülés,meg a meghajolt rúd,hogy alkalmazták a srácot,hogy plusz edzés keretében megtanítsa a cf-es srácokat rendesen szakítani,nyomni,felhúzni,guggolni.
Igen...vagyunk egy páran.
Üdv egy kegyetlenűl helyes fiu!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!