A felsoroltak közül melyik étrend-kiegészítőket szedjem és hogyan?
19 éves 170 cm magas 66 kg férfi vagyok. Pár hónapja abba hagytam az edzést. Nem igazán sokáig csináltam kb. fél évig, munkám miatt nem fért bele az időmbe. De most újra elszeretném kezdeni. Amikor még jártam gyúrni legelején első pár hétben nagyon szépen fejlődtem, mindenki csodálkozott, hogy ilyen hamar látszik. De aztán ez megállt és csak szálkásodtam, az izmaim nem akartak nőni. Fogytam a felesleg ment le rólam szinte. Heti 3 alkalommal jártam terembe.
Pár doboz értrend kiegészítőm meg maradt amiket akkor szedtem és még azóta lett is egy pár mert kaptam haveroktól. Ezek vannak:
Ultra Amino
Crea-Bomb
Universal gain fast 3100
Creatine monohydrate mega caps 1250
Tribusteron 90
B-complex vitamin
Muscle fusion protein matrix --> ez csak egy alkalomra való adag,
Na szóval aki ért hozzá, ezek közül miket ajánlana meg miből mennyit kéne szednem, mert már én se értem ennyi meg túl sok. Azt tudom, hogy vitaminok és fehérje fontos az utóbbi hiányzik még. Meg persze a helyes táplálkozás.
Egy multivitamin az kellene, az a legfontosabb. Edzés után fehérje + gyors ch. Ez lehet tömegnöveéő is, mert abban előre összeállítva mindkét makrokomponens benne van (fehérje és ch). De a gain fast egy szar tömegnövelő, kevés benne a fehérje, ki kell egészíteni proteinnel. Neked kell edzés után 30-35g fehérje és 40-50g ch. Ezt kell összehoznod.
Kreatin fél évig még nem kell.
Legyen tömegnövelő étrended, mert anélkül tápkieggel sem mész sokra.
Tribulus sem kell. Fiataloknál nem tudja növelni a tesztótermelést, mert most is maxon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!