Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kaja nélkül lehet fejlődni?

Kaja nélkül lehet fejlődni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, étrendet nem tudok összeállítani. Saját testsúllyal edzem.

2014. okt. 27. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet egy ideig így is.
2014. okt. 27. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogsz...sőt...ha jo a genetikád még egy elfogadhato formád is lehet.

De legyen étrended.

2014. okt. 27. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy liter falfestékkel ki tudsz festeni 500 négyzetméter falfelületet? Természetesen meg lehet próbálni, valamennyire össze is fog jönni, de az eredmény nem lesz ugyanaz.
2014. okt. 27. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet igen, főleg az elején. De egy idő után vagy lelassulsz vagy megállsz a fejlődésben, ez mindenkinél máshogy van. Ismerek olyat aki szarul kajál mégis jól néz ki. Én nem fejlődtem kaja nélkül, szóval változtatnom kellett.
2014. okt. 27. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet.Ember függő is.Nem törvényszerű,hogy csak jó kajával lehet,nyomjad neki,aztán meglátod mi lesz,feladni nem érdemes semmiképp.
2014. okt. 27. 21:10
 6/6 anonim válasza:
Szerintem kaja nélkül semmi sem érhető el. Az a legfontosabb, és méghozzá elég sok kell a testépítésnél.
2014. okt. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!