Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jogosan csinálta?

Jogosan csinálta?

Figyelt kérdés

A scitecben vásároltam mindig elég joban voltunk az eladoval.

De egy ideig a biotechben vásároltam.

De tegnap már megint a scitecbe mentem...mert mostmár tudom,hogy nekem az a jobb.

Bemegyek...köszönök neki...nagy komolyan rámnéz..."mivan,eltévedtél?

a másik bolt kicsit arrébb van"

Nagyon szégyelltem magam:/

2014. okt. 26. 02:37
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem jogos. Ott vásárolsz, ahol akarsz, nem vagy leszerződve egyik céghez sem.
2014. okt. 26. 06:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogosan, bizonyára csak egy alkalmazott, akit igencsak megdorgálna a főnöke, ha ezt tudná, ha meg övé a bolt, akkor szimplán hülye és menjen inkább utcát söpörni. Emiatt nem neked kell szégyellned magad, hanem neki. Örüljön hogy bementél, jó hogy nem mondja meg hol költöd el a pénzed :)
2014. okt. 26. 06:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom felétek, hogy van, de nálunk a két Scitec bolt drágább, mint a netes árak. Látszólag ad 5% törzsvásárlói kedvezményt, de így is drágább :) Így inkább builder-en rendelem ami Scitec, X összeg felett ingyen kihozzák. Biotech legalább annyiért adja, mint a weboldalán és már csak az outlet day miatt is bejárok személyesen. Ha ilyen p*cs, hagynám a francba, netről rendelném. Egy eladó ne szólogasson be, nem vinném oda a pénzem eztán
2014. okt. 26. 06:30
 4/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem jogos! nálunk pont egymással szemben van a két bolt. én még nem nagyon vásároltam egyikben sem, így nem ismerem sem a termékeket sem az árakat, sőt arra sem emlékeztem, hogy az interneten kinézett terméket melyik cég forgalmazza. bementem a biotech-be, megkérdeztem, aztán átmentem a scitec-be, ott is megkérdeztem, végül visszamentem a biotech-be és ott vettem meg, és nevetgéltem egy sort az eladóval, semmi konfliktus nem volt. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy hol vásárol.
2014. okt. 26. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem én panaszt tennék a főnőkénnél, és soha a büdös életbe nem mennék abba boltba. De a sarkadra állhattál volna ott is és visszaszólhattál volna.
2014. okt. 26. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem...övé a bolt!!

Nekem volt,hogy több ezer forintot engedett az árbol.

Volt,hogy ingyen adott shakert,no-fokozot,fehérjét...joban voltunk.

Lehet igy igaza van...nem?

2014. okt. 26. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

"Lehet igy igaza van...nem?"

Nem. Nincs igaza.

2014. okt. 26. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ott vásárolsz ahol akarsz, azt megteheti hogy nem fog neked már akciókat adni és nem lesz a haverod de nem döntheti el, hogy hol vásárolj.
2014. okt. 26. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Oda mész ahova akarsz, ott költöd a zsetont ahol akarod, elvégre szabad ember vagy.
2014. okt. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!