Milyen lesz a testem, ha inkább csak a nyújtásra helyezem a hangsúlyt, és nem az edzésre? Vagy az nem ártalmas?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy futok,illetve jógázni szeretnék,meg nagyon-nagyon sokat nyújtani.Azt szeretek a legjobban.Az nem baj nekem,ha nem lesz kidolgozott testem,vagy ilyesmi,csak nem tudom,hogy a sok nyújtás,milyen hatással van.Előre is köszi!:) Ja,és lány vagyok.2014. okt. 25. 13:55
1/7 anonim válasza:
Izomtalan,plöttyest.
De hajlekony leszel,jo allokepesseggel.
2/7 anonim válasza:
Mi az, hogy izomtalan, plöttyedt test? :D
A jógásoknak nem szokott olyan lenni a testük. Jót tesz a nyújtás, csináld csak nyugodtan.
3/7 anonim válasza:
Vékony, rugalmas. Azért valami saját testsúlyos edzést még csinálhatnál és akkor jól is kinézhetnél. uuuu de jól leírtam ezt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Igen,közben én is gondolkodtam,és szerintem is,a jóga is formál/izomosít,picit biztosan.
2014. okt. 25. 14:24
5/7 A kérdező kommentje:
izmosít,bocsi
2014. okt. 25. 14:25
6/7 anonim válasza:
A profi jógasoknak van jó teste akik rengeteget edzenek,egyeb módokon is,jól taplalkoznak es jo a genetikajuk.
De a joga nem izmosit,a futas pedig leegeti az izmokat.
7/7 anonim válasza:
A nyújtástól nem nől az izomtömeg, az már más kérdés hogy szinte bármilyen sportban pozitívan befolyásolja a fejlődésed ha nyújtasz mellette rendszeresen, sőt kell is. De önmagában a nyújtástól nem fejlődik az izomtömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!