Ha ráedzenék a has-, törzsizmaimra, jobb alakja lenne a hasamnak, még kissé zsírosabb, teltebb állapotban is?
Ha befeszítem a hasamat, kezdenek látszani a kockák (fogytam eddig bőven zsírból), viszont még mindig van valamennyi.
Abban reménykedek, hogyha edzek rá, növekednek az izmok, és ezáltal jobban el fog oszlani a zsír, kevésbé látszik majd zsírosnak. Illetve, lesz ami visszahúzza a hasamat (törzsizmok), így nem lesz kidülledve.
Vagy teljesen rosszul gondolkodok erről, és akármennyit is szeretnék változtatni a hasam alakján, csak mozgással tudok? Célom jelenleg nem az, hogy a maradék felesleg zsír eltűnjön, hanem hogy jobban nézzen ki a hasam, még így zsírosan is, az izmok növekedése által.
Köszönök minden felvilágosítást, tippet, ötletet, építő jellegű kritikát, linket!
Hasedzés mehet, én kiegészíteném még oldalsó has edzésekkel és törzs edzéssel, de remélem azért mindenre edzel. De gondolom tudod, hogy izmot növelni és fogyni egyszerre nem lehet.
Viszont van anyi probléma ezzel, bár a tartáson sokat segít a has edzés, de ha zsír ugyanannyi marad a hasadon, viszont az izomméret növekszik, logikusan még jobban "kidülled" a has. Bár ehhez azért már jócskán erős hasfal kell, de azért megemlítem.
Az ilyen felpuffadt hasnak meg én úgy gondolom, lehet valami bélrendszeri oka is. Kevés víz, kevés zöldség, vagy bizonyos ételfélékre való allergia, de csak találgatok, ezen a téren nem vagyok jártas.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy a zsír az izom felett van.
Elég vizet iszok, elég rostot is fogyasztok. Allergia nem hiszem. Esetleg a teli has/bélrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!