Hogy a fenébe tudnak így betömegelni?
Üdv
Egyes ismerőseim olyan tömegeléseket véghezvittek, hogy csak álmodozok róluk :( És férfiasan bevallom irigyelem őket.
Munkatársam 1 éve jár terembe, 30 kis felkarokkal rendelkezett, nyeszlett kis valaki volt, most 40-41 pajszerral mászkál, egyáltalán nem hájas.
Meg ingbe nagyon durván látszik a mellizma fejlettsége meg a háta.
Igaz minden tápkieget összevásárolt meg elég jó étrendet tudott magának tartani.
De én is tartok étrendet meg keményen edzek, de 1 év alatt még sem jön +10cm felkarra :( ?
Ez hogy is van ? Többet kell ennem ?
Genetika meg étrendfüggő. Ha keményen téped a vasakat és fiatal vagy, egyél annyit, hogy havonta 1.5 kg feljöjjön kb.
Én is elkövettem azt a hibát az elején, hogy nem ettem eleget, egyél-egyél ez a kulcsa mindennek, de tisztán csak !
És hidd el neked is sikerülhet elég jó eredményt kihozni 1 év alatt, volt egy ismerősöm, akinek én állítottam össze étrendet, edzéstervet és 6 hónap alatt, 35 felkarokból 43 felkarokat sikerült összekovácsolnia, persze kis zsírosodással, de az izomtömeg megvan ;)
Étrend-Edzés-Regeneráció , ez az alapja mindennek és fogsz jól fejlődni.
Tápkieg. tanácsokat tudok adni üzibe, ha érdekel. (extraként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!