Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy a fenébe tudnak így...

Hogy a fenébe tudnak így betömegelni?

Figyelt kérdés

Üdv

Egyes ismerőseim olyan tömegeléseket véghezvittek, hogy csak álmodozok róluk :( És férfiasan bevallom irigyelem őket.

Munkatársam 1 éve jár terembe, 30 kis felkarokkal rendelkezett, nyeszlett kis valaki volt, most 40-41 pajszerral mászkál, egyáltalán nem hájas.

Meg ingbe nagyon durván látszik a mellizma fejlettsége meg a háta.

Igaz minden tápkieget összevásárolt meg elég jó étrendet tudott magának tartani.

De én is tartok étrendet meg keményen edzek, de 1 év alatt még sem jön +10cm felkarra :( ?

Ez hogy is van ? Többet kell ennem ?

2014. okt. 21. 21:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Meg láttam pár hete 1 srácot itt fórumon, úgy betömegelt, akkora lett, mint egy állat, az azelőtti formájához képest és nem is volt zsíros. 5-6 hónapot tömegelt azt hiszem, sokat írták rá, nagyon jó tömegelés.
2014. okt. 21. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem zsírosodsz annyira, akkor mehet több kaja. Egyébként genetikafüggő is, hogy ki mennyi izmot tud felpakolni. Van aki rosszabb étrenddel is jól fejlődik egy ideig. Jó étrenddel pedig pláne.
2014. okt. 21. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Genetika meg étrendfüggő. Ha keményen téped a vasakat és fiatal vagy, egyél annyit, hogy havonta 1.5 kg feljöjjön kb.

Én is elkövettem azt a hibát az elején, hogy nem ettem eleget, egyél-egyél ez a kulcsa mindennek, de tisztán csak !

És hidd el neked is sikerülhet elég jó eredményt kihozni 1 év alatt, volt egy ismerősöm, akinek én állítottam össze étrendet, edzéstervet és 6 hónap alatt, 35 felkarokból 43 felkarokat sikerült összekovácsolnia, persze kis zsírosodással, de az izomtömeg megvan ;)

Étrend-Edzés-Regeneráció , ez az alapja mindennek és fogsz jól fejlődni.

Tápkieg. tanácsokat tudok adni üzibe, ha érdekel. (extraként)

2014. okt. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!