Hogy a fenébe tudnám feszesíteni a hasam?
nincs rajtam felesleg. 160 centi vagyok (szerintem) szóval nem egy benga állat. és ehhez olyan 43-45 kg.
A hasam vszont nem 'feszes' ez alatt azt értem,hogy nem kövér,szóval laposnak tűnik pólóban. Viszont a bőr nem feszes rajta. Ennél jobban képtelen vagyok elmagyarázni a jelenséget. Szóval vékonynak vékony,de mégse tűnik annak (póló nélkül) . Nem narancsbőr ez, hanem nem tudom. szottyadás...szotty szotty.
szóval erre jó a haspad/felülés? Mert tudom tudom azzal fogyni nem lehet,mert nincs hely fogyás, de az "kihúzná" a bőrt a hasamon?
Valaki hozzáértő? Esetleg? Hogy ne legyek ilyen szottyadt.
attól, hogy vékony vagy, még lehet a hasad zsíros. Ha elkezdesz hasizmozni, azzal erősödik alatta az izom, tehát akár feszesebbnek is tűnhet, de a zsír maradni fog. Erre egyedül a diéta ad megoldást, azonban ilyen kevés kilóval ezt nem javaslom
(a hagyományos kondis megoldás a következő lenne: elkezdesz súlyzózni, tömegelsz egy kicsit, aztán ha jött fel némi izom, akkor mehet egy diéta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!