Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ektomorf jó genetikával...

Egy ektomorf jó genetikával hogy nézhet ki max. Naturálban?

Figyelt kérdés
Esetleg képet is tudnátok linkelni?
2014. okt. 21. 19:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

akkor egy ilyen forma még hozható?

[link]

2014. okt. 21. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk semmit se számit de mellesleg inba-ban is versenyzett.
2014. okt. 21. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen egy INBA versenyen sem. Nem naturál ez Marci. Ilyen szálkásság, ilyen erezettség, ekkor lábbal nem létezik cucc nélkül. De te hidd azt hogy igen. Ettől még nem lesz igaz. De majd rájössz te is.
2014. okt. 21. 20:35
 14/24 anonim ***** válasza:

Dikk' marcii, te milyen illuminatikat nézel?

Kérdező, azt még lehet hozni naturálban jó genetikával 3-4 év alatt kb.

2014. okt. 21. 20:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, akit most linkeltél az hatszor nagyobb, mint akit Marci tett be. Tele van mint a nagykörút.
2014. okt. 21. 20:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem ragaszkodom hozzá foggal korommel hogy naturál.

Csak feltételeztem hogy ő még az mert nem egy óriás van neki is jó sok tapasztalata inba ban is versenyzett. És azt is tudom hogy én pl soha nem fogok így kinézni.

Amugy kérdező: szerinted ha akit linkeltem nem natúr akkor a nála 20 kg több izommal rendelkező ulissess hogy lenne az?

2014. okt. 21. 20:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Amit írok az egyértelmű, hogy mindig szerintem van. Minek írjam oda? Akit meg a kérdező linkelt az pár raklap kokszot már benyomott az tuti.
2014. okt. 21. 20:44
 18/24 Tyler913 ***** válasza:

marcii-nemc csak az erezettség és a lábak árulkodó,de pl.a vállak is. Ilyen full kerek váll nincs naturálban.

Tessék,olvasgassatok:

[link]

2014. okt. 21. 20:54
 19/24 anonim ***** válasza:

Mellesleg ugyanez az oldal irta azt hogy a méret elérhető de kicsit nehéz elfogadni hogy ennyire száraz. És a LEGTÖBB ember nem nézhet ki így. [link]

De mondom nekem igazából full mindegy hogy naturál e vagy nem. nem akarok vitatkozni veletek. Sose tudom meg jó genetikával ez elérhető e mert nincs ilyen genetikám.

2014. okt. 21. 21:02
 20/24 anonim ***** válasza:
Hopp, rossz a link [link]
2014. okt. 21. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!