Étrend nélkül ilyen test?
Figyelt kérdés
Hali, tudom, hogy az étrend nagyon meghatározó a testépítésben, de tudtommal anélkül is lehet fejlődni.Vagy legalábbis valamennyit lehet.
Esetleg valami hasonlót összelehet hozni nélküle? [link]
Illetve honnan lehet tudni, hogy valaki akár extrém ektomorf? Ha pl valaki 185cm és 60KG, az attól még lehet mezoform is ? Vagy ilyen súllyal a legtöbb ember inkább már ektomorf?
(azért érdekel, mert gondolom ahhoz a testhez egy hasonló alap alkat kell..vagy is értitek, hogy ne zsírosodjon gyorsan az ember :D)
2014. okt. 8. 18:37
1/6 anonim válasza:
Nem néz ki nagy legénynek, de ehez bizony kell az étrend.
2/6 anonim válasza:
Nem sok izom van rajta, de van akinek ehhez is kemény diéta kell és vannak ektomorfok, akik alapból így néznek ki szar étrenddel is. Az izomtömeg az szinte nulla.
3/6 anonim válasza:
Hát a képen az ember az erre a szintre tömegelt majd szálkásított.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor végül is még is csak fontos egy jó étrend. :D
Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 8. 20:22
5/6 anonim válasza:
Sosem írtuk, hogy nem fontos. Az más kérdés, hogy van pár genetic freak, akiik szarnak bele és mégis jól néznek ki. :)
6/6 anonim válasza:
Nem értem mit kell ezen elérni?:)) megdöbbentő hogy van akinek ilyen test még a cél:D persze nem rosszból mondom de nekem a legrosszab rémálmom hogy igy nézek ki:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!