Ha minden nap kb.1 orat kondizok akkor meghizhatok?
Figyelt kérdés
Nos 14 eves vagyok 47 kg,181 cm es most kondiba jarok
Anyam es apam is sovany szoval mar a genemben van a sovanysag. Tehat a minden nap egy orat kondizok akkor van eselyem meghizni ?
2014. okt. 20. 17:22
1/3 anonim válasza:
47kg 181cm? eh..:D
Egyébként ez nem így működik. Olvasd el a sárga kapszulát vagy googleba -> alapismeretek.
Kell majd egy jó étrend, meg minden nap kondiba menni felesleges.
2/3 anonim válasza:
Nem kell minden nap edzeni, mert nem tudsz regenerálódni. Elég heti 3 nap is, főleg kezdőknek.
Ráadásul neked ilyen fiatalon még nem kellene súlyzózni, saját testsúlyos edzés kellene még 1-2 évig!
És tömegnövelő étrend is kell, anélkül nem lesz izmosodás.
3/3 anonim válasza:
hát te ezt nagyon benézted (és most szépen fogalmaztam) 14 évesen semmiképpen se kezdj kondiba 1-2 évig keress inkább kondiparkot és otthon végezz fegyencedzést (van egy könyv fegyencedzés néven) azt átfutod és a programot csinálod ami benne van otthon. Az edzéstől sok súlygyarapodást ne várj főleg naturálba mert nem attól fog többet mutatni a mérleg hanem attól amit az edzések között elfogyasztasz fehérjét és szénhidrátot az edzés inkább abban segít hogy ezek felszívódjanak növelje a kívánt tápanyagmennyiséget de a lényeg azon lessz hogy mit eszel én mennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!