Miért hagyják ki sokan a lábnapot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 16:54
1/12 anonim válasza:
Mert puhapcsök. Vagy sérültek, de ez a ritkább eset.
2/12 anonim válasza:
Mert ott halsz meg a legjobban.
3/12 anonim válasza:
Mi jut eszedbe, ha azt mondják, hogy valaki "izmos"?
1. kockahas
2. csúcsos bicepsz
3. széles váll
4. széles mellkas
...
48. erős comb (jó, ez túlzás, de a felületes szemlélőnek ez jön le)
Egyszerűen így alakult, állítólag evolúciósan is a váll-derék arány számít, a vádlit senki nem nézi :D
És ez így nem jó, mert nagyon röhejesen néz ki a kidolgozott felsőtest - pipaszárláb kombó!
4/12 anonim válasza:
Mert az nem látszik ki a BMW-ből.
6/12 anonim válasza:
Sajnos egyesek nem tudják, mi az a testépítés, ami még egy tolerálható probléma, de azt hiszik, hogy ennek egy-két nekik tetsző elemét magukévá téve (kockahas, nagy súlyos fekvenyomás) jól fognak kinézni, és ez szánalmas.
7/12 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök is neki. Erőkerethez még sose kellett várnom, mindig szabad, és a többi lábgépnél sincs tolakodás (persze ezeket a végtelen ismétléses hölgyek néha megtalálják). Ez az egy testrész van, amit sorbanállás nélkül le tudok edzeni.
8/12 anonim válasza:
Én ha paraszt vagyok, és néha fennhagyom a guggolóállványon meg a lábgépen a súlyt, akkor jövő héten ugyanott van. Persze a bemelegítés miatt muszáj levennem :(
9/12 anonim válasza:
Háhá, rohadt jó :D
Amúgy nálunk van két 50-es fickó, akik még szoktak guggolni, hozzáteszem nem is kis súllyal (160kg) de leginkább smith kereten a térdük miatt, a szabad súlyos keret szinte tényleg "csak az enyém".
10/12 anonim válasza:
:D Nálunk én guggolok a legnagyobb súllyal, és tudjátok, hogy ez nagyon nagy szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!