Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Tej káros az izmokra, tehát...

A Tej káros az izmokra, tehát az nem jo ha minden reggel tejjel eszem a gabonapelyhet?

Figyelt kérdés
elég sok rosszat hallotam a tejröl ami igaz is csak az érdekelne hogy izmoknak rossz e hogy bármit befolyásol e az edzésben, köszi a válaszokat

2014. okt. 18. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
A tej inkább jó hatással van az izmokra és a csontokra is. Néhány ostoba találta ki az ellenkezőjét.
2014. okt. 18. 11:36
 2/7 anonim válasza:
93%

Erő, izom!

Tejet iszom!:)

2014. okt. 18. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
A tejben sok olyan dolog van ami nem kell de ezen felül nem lesz tőle semmi baja az izmaidnak. Én inkább a gabonapelyhet tekintem kivetni valónak, inkább zabpehely.
2014. okt. 18. 11:40
 4/7 Musclemore ***** válasza:
100%

A tej kalcium és fehérje miatt jó.

Ami viszont elég probléma, hogy sok a cukor és némelyik zsír tartalma.

Zsírszegény tej 1literben tartalmaz:

30gramm fehérjét(kazein)

40gramm CUKROT-itt a probléma(laktoz)

15gramm zsírt, a riska tej elvileg 0.1%os, vagyis 1grammot/liter, de attól még ott van a cukor.

Csupa erő, csupa izom-minden reggel tejet iszom....

Sajnos ez nem teljesen így van.:D

2014. okt. 18. 11:41
 5/7 Musclemore ***** válasza:
100%

Szóval, ha nehezen zsírosodsz, esetleg beleszámolod a napi kajádba a tejet, akkor természetesen belefér.

Napi 3deci nem nagy cucc.

2014. okt. 18. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor igyál, de pl van aki a zabpelyhet is vízzel eszi :) Mondjuk én sem szeretem nagyon a tejet, de annyira azért nem káros
2014. okt. 18. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan az izomzatra és az edzésre káros a tej hanem az emberi szervezetre az hosszabb távon.Az a kombináció amit eszel azon kívül,hogy egészségtelen,rosszul is van időzítve.Ez egy inzulin bomba,amire reggel alacsony inzulin szinttel semmi szükség nincs,ahogyan a tejre és a gabona pehelyre sincs.Helyette zab,víz és hozzá tojás,vagy marha protein.Összekevered kicsit hagyod állni-ha mikrózod ezt sem kell-és eheted 2. étkezésnek.
2014. okt. 19. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!