A Tej káros az izmokra, tehát az nem jo ha minden reggel tejjel eszem a gabonapelyhet?
Figyelt kérdés
elég sok rosszat hallotam a tejröl ami igaz is csak az érdekelne hogy izmoknak rossz e hogy bármit befolyásol e az edzésben, köszi a válaszokat2014. okt. 18. 11:30
1/7 anonim válasza:
A tej inkább jó hatással van az izmokra és a csontokra is. Néhány ostoba találta ki az ellenkezőjét.
3/7 anonim válasza:
A tejben sok olyan dolog van ami nem kell de ezen felül nem lesz tőle semmi baja az izmaidnak. Én inkább a gabonapelyhet tekintem kivetni valónak, inkább zabpehely.
4/7 Musclemore válasza:
A tej kalcium és fehérje miatt jó.
Ami viszont elég probléma, hogy sok a cukor és némelyik zsír tartalma.
Zsírszegény tej 1literben tartalmaz:
30gramm fehérjét(kazein)
40gramm CUKROT-itt a probléma(laktoz)
15gramm zsírt, a riska tej elvileg 0.1%os, vagyis 1grammot/liter, de attól még ott van a cukor.
Csupa erő, csupa izom-minden reggel tejet iszom....
Sajnos ez nem teljesen így van.:D
5/7 Musclemore válasza:
Szóval, ha nehezen zsírosodsz, esetleg beleszámolod a napi kajádba a tejet, akkor természetesen belefér.
Napi 3deci nem nagy cucc.
6/7 anonim válasza:
Ha szereted, akkor igyál, de pl van aki a zabpelyhet is vízzel eszi :) Mondjuk én sem szeretem nagyon a tejet, de annyira azért nem káros
7/7 anonim válasza:
Nem konkrétan az izomzatra és az edzésre káros a tej hanem az emberi szervezetre az hosszabb távon.Az a kombináció amit eszel azon kívül,hogy egészségtelen,rosszul is van időzítve.Ez egy inzulin bomba,amire reggel alacsony inzulin szinttel semmi szükség nincs,ahogyan a tejre és a gabona pehelyre sincs.Helyette zab,víz és hozzá tojás,vagy marha protein.Összekevered kicsit hagyod állni-ha mikrózod ezt sem kell-és eheted 2. étkezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!