Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha reggel éhes gyomorra...

Ha reggel éhes gyomorra szívok el egy cigit az miért káros?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 10:22
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Soha ne gyújtsál rá éhgyomorra! Előtte igyál egy féldeci jó pálinkát!
2014. júl. 20. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok orvos, de egyszer én éhgyomorra gyújtottam rá reggel, s utána fájt a hasam, ráadásul meg is hajtott nagyon durván. Egyél reggelire egy kis zsömlét, s igyál teát vagy valami ilyesmit. Ezek nem megterhelők reggel, mégis jót tesz szerintem.
2014. júl. 20. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:

A Pennsylvaniai Állami Egyetem egy friss tanulmánya szerint az ébredés után azonnal rágyújtók szervezetében sokkal magasabb értékben mutatható ki az NNL nevű, rákkeltő vegyület, mint azok körében, akik legalább egy fél órát vártak ébredés után az első cigarettával.

A magasabb érték valószínűleg a bioritmussal van összefüggésben, mindenesetre a tudósok azt javasolják, hogy reggelente várj 30 percet, mielőtt rágyújtanál – ez a cigi sem lesz persze egészséges, de még mindig kevésbé káros, mintha azonnal elszívnád.

2014. júl. 20. 11:59
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnos felkelés után 5percet sem várok a rágyújtással de ezután megpróbálok :/ rendben köszi
2014. júl. 20. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. júl. 20. 22:11
 6/6 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nem lehet belőle.Én is szoktam rágyújtani éhgyomorra igaz nem sűrűn de én nem tapasztaltam semmit sem eddig.De azért nyugodtan ehetsz 1-2 szendvicset mielőtt rágyújtasz sőt kaja után mindig jobban esik a cigi ;)
2014. aug. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!