Igaz kicsit hülye kérdés, de szerintetek is a testépítés férfias sport mint nőies?
Mi van? Ez meg milyen kérdés? "Imádom" azokat a pasikat, akik szerint nem szép ha egy nő izmos. Esetleg nem lehet, hogy neked gáz, mert izmosabb mint te? Ha nem tetszik, akkor tessék olyat választania kinek a feneke a combja közepén lóg, az ágyban meg mindene úgy rezeg a hájtól, minta vízágy lenne. Az ilyen pasik nem elég magabiztosak ahhoz, hogy odamenjenek egy szép sportos csajhoz, mert lehet, hogy kb 2 perc alatt elzavarja őket a halál f****ra és súlyosan sérül a hímego... Könnyebb alaki olyat felszedni, aki senkinek sem kell, és kétségbeesésében már bárkinek hanyatt vágja magát nem? Attól, hogy egy nő kondizik, neadjisten súlyzózik, még nem fog úgy kinézni, mint a Toldi Zsuzsi (mellesleg szerintem ő nagyonis nőies)
Na, most jól felidegesítettem magam, megyek gyúrni! Meglep, hogy egy nő is lehet dühös? Anyád sose kiabált veled? Vagy akkor ő is biztos leszbi? Hogyis van ez?
14-es mit kap :D :D :D Tuti valami atom feminista.
1: edzeni nem dühből kell, de le tudod vezetni vele a feszültséged.
2: ennél férfiasabb sport már csak az ha T-rexre vadászol puszta kézzel egy szibériai medvét meglovagolva.
3: attól hogy egy nő súlyzós edzést csinál nem leszbi. azok ám csak a formás nők akik súlyzóznak! (nem azok akik koxolnak is mellette azok nem) A nőknek a formát (akár hiszed akár nem) szintén az izmok adják. Attól lesz szép popsija, vékony dereka, kecses válla, szép combja.
17-es, egyáltalán nem magasabbrendűek a Küzdősportok attól, hogy legyozol benne egy ellenfelet. Onmagadrol szól a testépítés. Na és? Ha laposra verem az ellenfelet a ringben, az is onmagamrol szól. Engem legalábbis nem nagyon érdekel más szempont ott sem, mint az, amit a sulyokkal is "kielek".
A kérdésnek meg nem látom túl sok értelmét. Ha egy nő izmos akar lenni, annak semmi köze a nemi identitasahoz. Ennyi erővel a vékony, nem sulyzozo fiúkat/ferfiakat meg tartsuk melegnek. Marhaság.
Nem arról van szó, hogy bármelyik sport felsőbbrendűbb lenne a másiknál, hanem arról, hogy inkább nőies vagy inkább férfias sport a testépítés.
Az én véleményem is az, hogy inkább nőies. Egyedül edzel, vagy esetleg valakivel, de azzal sincs küzdés, ütközés és semmi ilyen, sőt nem is kell hozzáérned senkihez. Amikor az edzőtársad segít neked az is egyféle taperolás csak.
A versenyek meg ugye miről is szólnak? Barnítóval bekenve, egy tanga kinézetű valamiben vonaglanak, és más férfiak pontozzák őket.
Én magam is edzek, szóval nem nézem le a testépítést egyáltalán, de inkább nőies sport, mint férfias szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!