Mikortól kezdjek fehérjét szedni?
Néhány hete kezdtem el konditerembe járni, előtte is sportoltam. Utána olvastam, hogy mennyi fehérjére lenne szűkségem naponta. Sajnos kb. a felét viszem be egy nap szilárd táplálékból.
Akikkel edzek, azt mondták, hogy fél évig ne fehérjézzek, mert addig fölösleges, mert fejlődök magamtól.
Szerintetek?
Előre is köszi.
Fehérje nélkül nem fejlődsz egy betűt sem.
Kiegészítőre ezek szerint van szükséged, edzés utánra kellene egy tejsavó protein, és egy carb-f vagy e-féle gyorsch, de a legfontosabb a multivitamin lenne.:/
Ez nem kevés pénz, de ezek fontos kiegészítők.
"Akikkel edzek, azt mondták, hogy fél évig ne fehérjézzek, mert addig fölösleges, mert fejlődök magamtól."- Szerintem a kreatinra gondoltak, de az fél év után sem kell, inkább már 1-2év után, mikor már lelassult a fejlődés.
Ui: Nem a kiegészítő fehérje hiányában nem fejlődsz semmit, hanem a fehérje mint makrotápanyag hiánya miatt.:D
Csak, hogy tisztázzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!