Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jo eredmeny?

Szerintetek ez jo eredmeny?

Figyelt kérdés
12 evesen 2 tiz kilos egykezeses mar birom csinalni.A kezem eleg nagy nagyob mint a korombelieknek.fekvenyomasba 25 kg.Egyenesruddal 15 kg bicepszre.5 szor birom magamat felhuzni megalas nelkul.Ez ro er4edmeny 12 evesen szerintetek?

2014. okt. 15. 16:04
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja es mar 8 honapja tornazok folyamatosan minden nap csak szombat vasarnap nem
2014. okt. 15. 16:07
 2/15 anonim ***** válasza:

12 vagyok.

Miután nem éred el azt a szintet amit én, de még meg sem közelíted ezért nem adok érdemleges választ.

Nagyon rossz eredmény! Minek kondizol ennyi idősen?!

2014. okt. 15. 16:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kondizik, akkor biztos rászólnának mert minden nap csinálja.

KEll pihenőidő, heti 3edzés, ennyi.

2014. okt. 15. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha csak 5 húzódzkodás megy neki nem kéne súlyokat használni.

Nekem jelenleg 10 felsőfogásos megy és csak most kezdtem el gondolkodni, hogy elkezdem súllyal nehezíteni.

Megy az egykezes fekvőtámasz, igaz csak terpeszben de már egyre keskenyebb.

Neked megy, kedves kérdező?

Fiatal vagy a súlyemeléshez( vagyis a tesépítéshez). Maradj még a saját testsúlyodnál, majd a későbbiekben jó alap lesz!

2014. okt. 15. 16:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nameg, ha már megy a fekvenyomás, meg a bicepszhajlítás, a guggolással hogy állsz?
2014. okt. 15. 16:16
 6/15 A kérdező kommentje:
43 kg vagyokszoktam mindenre tornanzni es miert szolnanak ram? a szuleim tudjak hogy tornazok nincs ebbe semmi baj jol akarok kinezni.
2014. okt. 16. 14:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Írni sem tudsz de jól akarsz kinézni.

Az ilyen emberek miatt mondják a testépítőkre, hogy az izmaik méretével kompenzálják az agyuk térfogatát.

A súlyzókat használd pár év múlva addig edz saját testsúllyal.Nagyon fiatal vagy hozzá. Hidd el, Ezzel is lehet fejlődni nagyon szépen és kiváló alapot fog nyújtani a testépítő karrieredben. Közben a rendbe vágod az étrended lazán lehetsz testileg egy félisten a lányok szemében.

Szintén 12 éves vagyok.

2014. okt. 19. 13:42
 8/15 poiu ***** válasza:
Én 62 éves vagyok és szerintem szuper, hogy sportolsz. De el kellene döntened, hogy miben versenyzel. Ha testépítés, akkor tök mindegy, hogy kilóval hányszor. Ha súlyemelés, akkor nem mindegy, de azzal várhatnál még 2-4 évet.
2014. dec. 9. 19:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Hiába edzel minden nap, nincs ideje renerálódni az izmaidnak, nem fejlődnek, gondolom a kajád is egy hulladék.
2014. dec. 9. 20:28
 10/15 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Azért ne ítéljétek el. Ő legalább csinál valamit, nem úgy, mint a többi ennyi idős aki csak a számítógépet nyúzza egész nap. Egyébként edzhet minden nap, ha minden alkalommal más izomcsoportot dolgoz meg. Ha óvatosan csinálja, akkor inkább pozitív hatása lesz, mint negatív.
2014. dec. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!