Mi lehet velem? Motiváció? (lenn, segítség! )
Figyelt kérdés
2011:elkezdtem edzeni, 15 évesen,42 kilósan; 153 centisen. 2014: 165 centi 65 kiló,csak kaja és tápkieg ment,semmi durva cucc. Mondhatom hogy elég szépen fejlődtem,motivációval teli mentem le a terembe mindig. Januárba elköltöztünk,és suli után kellett bennmaradnom Győrbe,hogy tudjak edzeni.(Ide már egyedül kellett járnom)Kezdtem furcsán érezni amikor elmentem edzeni,mintha büntetés lett volna..vagy mintha egy külön matekórára KELLETT volna mennem. Semmi motiváció,semmi kitartás, és egyre csak kezdtem visszaesni.Ezelőtt nem volt olyan hét amit kihagytam volna,amikor pár napig nem voltam,hiányzott nagyon. Mit kezdjek magammal, hogy újra motiváltan, jókedvvel járjak edzeni,ne úgy mint egy élőhalott aki kényszerből megy ?2014. okt. 8. 20:36
1/1 Musclemore válasza:
Tudd miért csinálod, tűzz ki magad elé apró célokat.
Nézz motiváló videókat.
Biztos van valaki akinek bironyítani akarsz, az is motiválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!