Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Suliba milyen jó kajákat...

Suliba milyen jó kajákat lehet vinni?

Figyelt kérdés

Nincs lehetőségem főtt kaját vinni, igazából szendvicsre gondoltam, hogy mit rakjak bele, meg margarinozzam-e stb.

de igazából vihetek tejsavó fehérje turmixot,a mit egy szünetbe megiszok, csak amellé még kéne valami szénhidrátnem? zabpehelyt próbáltam,de a tejsavóval együtt nagyon ocsmány íze van...

tömegelek, de diétás időszakra is jöhetnek ötletek

2014. okt. 8. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljes kiőrlésű pékáru, benne hús és zöldség.

Margarinozd-e... számold bele a zsírbevitelbe, aztán margarinozhatod felőlem.

2014. okt. 8. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljes kiőrlésű kenyér, csirkemellet hétvégén kisütsz, az mehet bele. Rakhatsz bele zöldségeket, light sajtot csak a margarint felejtsd el.

De szénhidrátnak vihetnél ilyen "ropogóst" is, láttam Pennyben, Aldiban. Teljes kiőrlésű és van több ízű szezámos stb.

2014. okt. 8. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, még nem tudom hogy oldom meg a húst szendvicsbe de kitalálom :D

jó reggelt kekszről vélemény?

2014. okt. 8. 19:05
 4/6 anonim válasza:

Margarin helyett körözött, tojáskrém.

Tehetsz teljes kiőrlésű zsömlébe főtt/tükör tojást, rántottát, főtt/sült húst+ zöldség akár csalamádé is.

Alma, narancs, körte, esetleg diák csemege, olajos mag.

Otthon zabból, aszalt áfonyából, tojásból, őrölt dióból és édesítőből nagyon finom kekszet lehet csinálni, ez jó tízórainak.

Esetleg vihetsz kefirt vagy joghurtot is tízóraira.

2014. okt. 8. 19:07
 5/6 anonim válasza:
Jó reggelt keksz felejtős, cukorbomba, búzaliszt!
2014. okt. 8. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó reggelt keksz tényleg felejtős, ahogy már írták. Inkább süss saját magadnak, így variálhatod is.

Csirke ügy pedig nagyon egyszerű, hétvégén vagy amikor ráérsz kisütsz mondjuk 4kg-ot és elosztod annyi felé, ahogy akarod, alufóliázod az adagokat és irány a fagyasztó. Előző este mindig kiveszed a másnapra valót és megcsinálod a szendvicseid. Nagyon hasznos tud lenni ez a módszer, ha nem érsz rá. :)

2014. okt. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!