Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy merik bevalalni a szteroi...

Hogy merik bevalalni a szteroidokat, ha mindenki tudja hogy elobb, utobb mindenki rafizet. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

30 ev alatti fiataloknak nagyon veszelyes tesztot nyomatni,meg ha orvos is 'vigyazz rank'.

Mindenki leakar rola beszelni.Neszedd,veszelyes,,tonkre mesz.De meg is a doppingtol fejlodnek azok akikre szeretnenk hasonlitani.

Hogy van ez valojaban? Kathi Bela,Bereczki,Molnar Peti,sokan masok hogy merik ezt bevalalni?

2014. okt. 7. 12:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
A nagyoknak valószínűleg van annyi pénzük, hogy ellenőrzött, orvosilag beállított, nem feketén beszerzett szteroidokat használnak, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett. A minimálbéren tengődő vérpistikék pedig valószínűleg a fekete piaci egészséggyilkos cuccokat tolják...
2014. okt. 7. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Úgy ahogy bármely élsportoló aki vinni szeretné valamire. Erősebb az álmok és a céljuk mint a félelem. Bármire képesek! Ők már ezt máshogy fogják fel és igazuk is van valamilyen szinten. Általában én is tele vagyok mint a déli busz, voltak is már elrettentő gondjaim, de mégis csinálom. Az egyik dolog az hogy nekem is van egy célom, amit csak ezzel tudok elérni, a másik dolog pedig az hogy nézz szét a világban. Semmi garanciád nincs arra hogy nem leszel gyógyíthatatlan beteg 10-15-20-25-30 évesen. Mert sajnos ez megy a mai világban. És igen! Lehet hülye a felfogásom, de ha már betegségről van szó vagy arról hogy meghalok e, akkor inkább azt az utat választom hogy az abban halljak meg amit szerettem csinálni. Hagy legyen minél nagyobb az a koporsó, és ne azért mert otthon a seggem meresztve elzsírosodott igénytelen testtel éltem. Egyébként megértem a kérdésed, mert anno mikor ebbe belefogtam én is azt hittem hogy sosem szeretnék versenyezni, nekem az már túl sok, cuccot főleg nem nyomnék...aztán telik az idő és minden változik. A tested a felfogásod, és ha tényleg ez az életed akkor meg sem fordul az a fejedben hogy miért csinálom? :)
2014. okt. 7. 12:46
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es Te gyakran jarsz kivizsgalasokra? Vagy vakon adagolod be magadnak? Anyagi helyzeted milyen?.Sorry a kerdesekert:)
2014. okt. 7. 12:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent nemitelem el a gondolkozasodat.Ha lenne ra mondom en is hasznalnak par dolgokot.
2014. okt. 7. 13:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Én sem ítélem el azt aki kokszol. Vagy keményen csinálod és mindent megteszel vagy menj haza mesét nézni.
2014. okt. 7. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:

2es a szivembol szolt

én járok kivizsgalasra legutobb pont kura alatt voltam és minden teljesen rendben volt.ha nem lenne valszeg akkor is csinalnam.

2014. okt. 7. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Eddig csak komolyabb felkészüléseknél dokiztam, most viszont kicsit sűrűbben szeretnék meggyőződni arról hogy minden okés. Anyagi helyzetem szerencsére rendben.
2014. okt. 7. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:
5# Ezek szerint vagy kokszolok, vagy "menjek haza mesét nézni"?
2014. okt. 7. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtam teljesen, de tégy ahogy jónak látod. :)
2014. okt. 7. 16:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Aki kokszol az CSAL!

A fenének kell ilyen marhaságot csinálni. Ezzől is a szájtek tehet, meg a hasonló cégek, hogy az ilyen felpumpált műembereivel reklámozza a fehérjét (és aztán csodálkoztok,hogy a fehérjére azt hiszi a laikus, hogy az káros).

Az izmos test szép. De a túl izmos test már ocsmány. Mint pl a katibéla. Kis tökmag, de akkora, mint egy hegy. Az, hogy mellé még bunkó is, csak grátisz.

Vagy a toldizsuzsi. A hangja is férfias már. Amúgy egy tünemény csaj lehet, biztos jó fej, ez jön le a videóiból, de lassan úgy néz ki, mint egy pasi. Maximum a műmellei különböztetik meg egy férfitól, első ránézésre (azért ez nem teljhesen igaz, mert az arca még mindig nagyon szép, csodaszép nő az egész ahpgy van, de kezd eltorzulni nagyon).

Nagyon gáz ez a koxolás, hogy már azok is tolják, akik nem a testépítésből élnek.

2014. okt. 8. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!