Zyzz, Lazar Angelov, Jeff Seid ők használnak/használt szteroidokat? koksz nélkül egyáltalán elérhető az a szint amit ők képviselnek?
Figyelt kérdés
koksz nélkül egyáltalán elérhető az a szint amit ők képviselnek?2014. máj. 27. 18:55
1/9 anonim válasza:
Nem éred el kox nélkül azt a szárazságot, még ha nem is brutál a tömeg.
2/9 anonim válasza:
Tele vannak bizony, mint a 7es busz. Ami még nem is ciki, hanem hogy pl Jeff is azt mondja, hogy ő natúr. :)
3/9 A kérdező kommentje:
hát nem csak jeff hanem mind azt mondja/mondta
mondjuk én pl őket pont nem ítélem el mert ugyebár élsport meg hobbi között azért van különbség én soha nem mernék szteroidozni
2014. máj. 27. 19:39
4/9 anonim válasza:
Zyzz : Kokszol, még képek is kerültek fel a netre, tűvel a seggébe mikor szurták be neki
Jeff Seid : Magamutogató kisgyerek, kokszol keményen és naturálnak hírdeti magát
Lazar Angelov : Semmi gondom vele, elég jó fej emberke. Modell, szép esztétikus test. Természetesen megy itt is a koksz, de na.. :)
5/9 A kérdező kommentje:
nekem pl ő a kedvenc mármint Lazar Angelov
2014. máj. 28. 12:09
6/9 anonim válasza:
Rengeteg mindenkinek ő a kedvence, de kox nélkül felejtős egy olyan forma, sőt az emberek 95 %-ának még koksszal sem lesz ilyen arányos, szimmetrikus felépítése! ez van sajnos, tudom, hogy keményen hangzik, de az igazat írom.
8/9 GamerPc válasza:
Ez lennék ...két elcseszett hónap után...én [link] szóval ne mondja meg nekem senki,hogy ez nem érthető el kemény munkával.Csak küzdeni és akarni kell.Teljes mértékben natúr vagyok,és ez most nem olyan polgár pukkasztó hazugságféle,mint azt ti hiszitek...igen is kemény,és kitartó munka eredménye.Sőt még táplálék kiegészítőt sem szedtem.Minden fejben dől el.
9/9 anonim válasza:
azért te még elég messze állsz tőlük -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!