Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg vannak gyártók, akik...

Tényleg vannak gyártók, akik orális szteroidokat tesznek a kiegészítőkbe egy időre, hogy jobb hatása legyen?

2014. máj. 29. 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Nem is érné meg nekik, már csak a bukta miat sem és árban sem. + mennyit tennének bele mégis? Van aki eszik belőle napi 5-6 adagot és van aki egyet. Akkor lenne aki bőven túladagolná. És aki többet tolna belőle az meg is látszódna. Akkor sima tápkieggel lehetnél akkora, mint aki tényleg cuccol. Szóval baromság ez, nem tesznek a tápkiegbe szteroidot. Hatalmas rizikó lenne a cégnek (is).
2014. máj. 29. 17:54
 2/12 A kérdező kommentje:
A videóban pedig azt mondta az ember, hogy volt már ilyen lebukás. Pl. Joe Weider is ezt csinálta még a 80as években.
2014. máj. 29. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
és a youtube on van egy csidejóban, úgyhogy biztosan igaz!
2014. máj. 29. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Mondani bármit lehet. Az tuti, hogy most nincs ilyen. Én edzek 29 éve, használtam régen weider cuccokat is, de semmi pluszt nem éreztem.
2014. máj. 29. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát a bodybuilding.com-ot büntették már meg 7 millio dollárra ezt említik a videóban is. Én akkor még nem éltem nem tudhatom de akár meg is érheti nekik. Mert ha az elején doppingszereket raknak bele akkor rohadtul nagy híre lesz a cuccnak hogy milyen jól működik aztán viszont kiveszik és továbbra is mindenki veszi így elérhet valamennyi plsuz profitot.
2014. máj. 29. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
De ma már nincs ilyen az biztos. Nem lesz a fehérjédben szteroid nyugodj meg.
2014. máj. 29. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg baromira hihető, hogy egy kilónként kb. 5000.- Ft-ba kerülő cuccba beletegyenek olyan anyagot, aminek a grammja több tíz- vagy százezer Ft.

A hül.yének is megéri, főleg a gyártónak, nem?

2014. máj. 29. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Nézzük pusztán logikailag:

- ugye adagolás: nagyon nem mindegy, mennyit használ az ember a kokszból. Annyit kéne beletenni, amennyi pont elég a megugró izmosodáshoz, de kevés a károsodáshoz, ráadásul illeszkednie kell a teljesen változó porivási szokásokhoz. Matematikailag kb kivitelezhetetlen.

- ugye az ár: a koksz drága, a kiegészítőpor meg olcsó. Ezt nem tudom, hogy jönne ki matematikailag, hogy az esetleges csempészés abbahagyása után mennyi bevétel jön még be a lendületből, de ez sem túl biztató.

- a harmadik a gyártók közti különbség. Ha csak egy tesz bele, akkor hamar kiderül, hogy az a bizonyos termék valami extrát tud, a többi meg nem, és az gyanús. Ha több tesz bele, akkor ugyanez. Ha kevés tesz bele, és te kifogod, aki nem, az megint gyanús, hogy az miért viselkedik máshogy, amikor nem kéne. Ha meg mindenki tesz bele, az meg nagyon nagy szintű titkolózást és ipart igényelne, aminek a léte meg nem valószínű.

Annyit viszont érdemes megjegyezni, hogy ha gond van, akkor az a pörgetőkkel és a zsírégetőkkel van (azaz a stimulánsokkal), és leginkább az amcsi gyártókkal. Tehát szerintem ha az ember marad az európai gyártóknál (Myprotein, Stillmass, stb), akkor jelentősen csökkentheti az amúgy sem nagy kockázatot.

2014. máj. 29. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem éltem akkor de szerintem nem a feherjekbe raktak hanem az ilyen mindenhatónak kikialtott kiegekbe.
2014. máj. 29. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Én pedig éltem akkor, de ilyet nem hallottam és nem is tapasztaltam.:)
2014. máj. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!