Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, gyúrósok, Ti hány...

Testépítők, gyúrósok, Ti hány darab húzódzkodást tudtok egyszerre megcsinálni? Egykezes húzódzkodásra is képesek vagytok? Ha igen mennyi megy belőle?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%

De mik ezek a hazugságok, 40 húzódzkodás?

Bújjatok már el, csak szeretnétek ennyit -.-

2014. okt. 6. 15:25
 12/20 anonim ***** válasza:

10 db szabályos. Amúgy egykezes hogyhogy nem megy senkinek? (nekem se)

Ekkora erőt igényel? Láttam egy-két videót, és nem éppen pálcika emberek húzták fel magukat egy kézzel. Technikára se nagyon lehet fogni, egyszerű kivitelezni.

2014. okt. 6. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Olvasd el Pavel Meztelen Harcos c. könyvét. Abban van a dolog nyitja. Én most csak sima húzódzkodásra gyúrok, de tökéletesen működik a módszere és hétszeresére növeltem a húzódzkodásaim számát igen csekély idő alatt.
2014. okt. 6. 15:49
 14/20 anonim ***** válasza:

20-25 megy szabályosan, szépen lassan koncentrálva, nem rángatózva és nem segítem magam a lábaimmal, teljes mozgástartományt kihasználva.

Egykezes nemtudom ha sikerülne, sosem próbáltam, nem is érdekel :D

Aki meg 30-40 csinál, vagy többet, azért megnézném :) Biztos lenne benne hiba.

2014. okt. 6. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Én ismerek olyat aki tudja. Sőt láttam is.
2014. okt. 6. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan hihetetlen azon,hogy valaki meg tud csinálni 30-40 húzódzkodást?Nekünk a telkünkön van hintacső ami kb.olyan vastag mint egy nagyobb darab férfiember csuklója.Tehát nincs jó fogása.Azon szoktam egymás után 25-öt kifelé,25-öt befelé fordított tenyérrel csinálni.Viszont,ha néha-néha vékonyabb csövön végzem a gyakorlatot akkor pusztán a jobb fogás miatt 8-10 -el több megy.
2014. okt. 6. 16:44
 17/20 anonim ***** válasza:

21

Egykezessel meg azert nem probalkozok mert nem erdekel..

2014. okt. 6. 17:17
 18/20 anonim ***** válasza:

,,De mik ezek a hazugságok, 40 húzódzkodás?

Bújjatok már el, csak szeretnétek ennyit -.-"

Viccelsz? Sok megtudnak 40 húzódzkodást csinálni.

2014. okt. 31. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
mennyi hülyeségt látok itt :D szomorú mert ezt nem kéne eltrollkodni, számomra az is troll aki beírja hogy gyúrósként 45 öt csinál :DDD szal te gyúrsz neked van 20 kg + izmod és emellett 45 megy egyhuzamban szabályosan haránt fogással! aha...mega lónak a ****a :D el ne higgyétek aki 45 öt csinál olyanból van 3 db a Földön :D (nekem jelenleg sajnos 10 a rekordom de vagy 4 évig nem csináltam egyáltalán, viszont csak 75 kg vok 181 centivel...elvileg több is mehetne :/ ismétléssel meg olyan 30 ig jutok 26/F
2021. ápr. 28. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
de papíron a nem sportolóknak ez is jó teljesítmény csak mondom ;) aki meg naponta erőlködik a rúdon megedződik és persze megy neki! :) persze szomorú mert amikor 17 voltam nekem is ment vagy 50 db össz, elsőre meg olyan 17-20 a rekordom.
2021. ápr. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!