Én konkrétan sírok a nevetéstől, nektek mi a véleményetek erről?
2014. szept. 28. 17:49
1/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyit érdemes megemlíteni hogy néhány embernek még ilyen fizikuma sincs, mert nem rossz, de akkor is. :)
2014. szept. 28. 17:51
2/16 anonim válasza:
A forma nem rossz, csak a jampizást nem értem az utcán. Annak mi értelme?
3/16 anonim válasza:
úgy nem bírom az ilyeneket. oké hogy gyúrnak, meg jól is néznek ki, de az ilyen mértékű egoizmus felesleges. tipikus "húúú mekkora izmaim vannak én vagyok az istenkirály és minden nő engem akar" alakok akik azt hiszik csak ez számít.
4/16 anonim válasza:
# 3
Szerintem ez vicc akar lenni.Ahogy a címe is mutatja:
FAKE ZYZZ
6/16 anonim válasza:
De én meg ezt a felfogást nem értem, hogy, ha egy skinnyfat gyerek hülyéskedhet, meg felszabadult lehet az utcán, odaszólogathat(persze normálisan,poénból) másoknak, élvezheti az életét, akkor egy izmosabb srác miért ne csinálhatná ezt? Már rögtön le van szólva, hogy azért mert izmos, ő istenkirálynak hiszi magát, és ezért felszabadult. Nem. Attól, hogy van rajta izom, még nyugodtan lehet humoros, és ahogy leírtam az előbb. Nem értem ezt, a lényeg, hogy jól érzik magukat és kész. :)
7/16 anonim válasza:
Rendkívül szimpatikus úriemberek. Viszont a forma tényleg jó. Én mint laikus, azért megkérdezném hogy a srácok vajon naturálok szerintetek?
8/16 anonim válasza:
"akkor egy izmosabb srác miért ne csinálhatná ezt?"
Csinálhatja tőlem, de nekem meg miért nem lehet egyéni véleményem? Nekem az sem tetszik, ha egy kis sovány gebe próbál jampizni, neked meg tetszik. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
9/16 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy tetszik, de mindenki azt csinál, amit akar, ha ehhez van kedve, csinálja, én sem értem, mégsem szólom le, az más, hogy hülyén néz ki. :)
10/16 anonim válasza:
Én meg megszólom, mert én is azt csinálok, amit akarok. Ha nem tetszik akkor így jártál kisgyerek. De jogom van véleményt mondani. Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!