Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz hogy a multivitamin nem...

Igaz hogy a multivitamin nem tud hasznosulni ha előtte joghurtot ettem?

Figyelt kérdés
Én a zabkásámba néha teszek natúr joghurtot mert szeretem, de úgy hallottam hogy valami anyagot képez a gyomor v a bél falán ami miatt nem tud felszívódni a vitamin, van ebben igazság? Baj ha nem reggel eszem emiatt a vitamint a hanem délelőtt?
2014. szept. 28. 13:31
1 2
 1/14 xxDarkxx ***** válasza:
100%

A vitaminok felszívódásához zsír szükséges. Ezért mondják, hogy étkezés közben vagy után érdemes bevenni egy multivitamint.

Én még olyanról nem hallottam, hogy a joghurt negatívan befolyásolná a felszívódást. Sőt, mivel van zsírtartalma, még segíti is.

De egyébként a nap bármely szakában beveheted, csak étkezés körül legyen :)

2014. szept. 28. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Valójában a nem természetes formában lévő vitaminok nem igazán hasznosulnak.
2014. szept. 28. 14:10
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Csak akkor fog hasznosulni, ha Danone márkájú joghurtot fogyasztottál előtte. Amúgy nem.
2014. szept. 28. 15:15
 4/14 A kérdező kommentje:

akkor most mi a pontos válasz? igen vagy nem? mindenki mást állít

az utolsóban nem értem a viccet. van benne egyáltalán?-.-

2014. szept. 28. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz.

És az sem, hogy a nem természetes vitaminok nem szívódnak föl, akkor mit csinálnak?

2014. szept. 28. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Fönt bemegy,lent kijön.
2014. szept. 28. 15:36
 7/14 xxDarkxx ***** válasza:
100%

De bírom az ilyen embereket... "a nem természetes formában lévő vitaminok nem igazán hasznosulnak". 2014 van, lassan 2015 és van aki még most is kézzel lapátolná a trágyát :D

Na, a lényeg: egy multivitamin alapkiegészítőnek számít egy testépítőnek. Szerinted, ha nem működne, szednék milliók világszerte?

(Saját tapasztalat: edzésekkor recsegett a vállam. Elkezdtem szedni egy nagyobb dózisú multivitamint és kb 3 hét múlva megszűnt. Biztos véletlen.)

A Danone joghurtos hozzászólásban meg az a poén, hogy elég butaságot kérdeztél, ezért gúnyolódnak rajtad xD

2014. szept. 28. 16:00
 8/14 Szintiszoli123 ***** válasza:
2014. okt. 3. 10:36
 9/14 anonim válasza:
0%
Csak tájékoztatnám az egy helyre tömörült hülyéket, akik azt állítják, hogy a mesterséges anyagok nem szívódnak fel, hogy ez csak egyes anyagokra igaz csak. Mindegyiknek külön-külön megvan az aránya, hogy természetesen mennyi, és mesterségesen mennyi szívódik fel. A bizonyíték arra, hogy nettó hülyeség kategorikusan kijelenteni azt, hogy minden mesterséges molekula rosszabbul szívódik fel / hasznosul az nem más, mint hogy a B vitaminok egyes fajtáinál a felszívódás / hasznosulás sokkal jobb a mesterséges molekulák esetében, mint a természetes forrásokból felvetteknél.. Na erre varjatok gombot okostojások.
2014. okt. 16. 01:45
 10/14 Szintiszoli123 ***** válasza:
100%

#9!

Én külső szemlélőként csak annyit szólnék hozzá, hogy a Te állításod sem áll szilárdabb lábakon, mint a többieké, amíg nem indokolsz vagy nem hivatkozol valami konkrét kutatási eredményre, ami Téged igazolna.

2014. okt. 16. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!