Igaz hogy a multivitamin nem tud hasznosulni ha előtte joghurtot ettem?
A vitaminok felszívódásához zsír szükséges. Ezért mondják, hogy étkezés közben vagy után érdemes bevenni egy multivitamint.
Én még olyanról nem hallottam, hogy a joghurt negatívan befolyásolná a felszívódást. Sőt, mivel van zsírtartalma, még segíti is.
De egyébként a nap bármely szakában beveheted, csak étkezés körül legyen :)
akkor most mi a pontos válasz? igen vagy nem? mindenki mást állít
az utolsóban nem értem a viccet. van benne egyáltalán?-.-
Nem igaz.
És az sem, hogy a nem természetes vitaminok nem szívódnak föl, akkor mit csinálnak?
De bírom az ilyen embereket... "a nem természetes formában lévő vitaminok nem igazán hasznosulnak". 2014 van, lassan 2015 és van aki még most is kézzel lapátolná a trágyát :D
Na, a lényeg: egy multivitamin alapkiegészítőnek számít egy testépítőnek. Szerinted, ha nem működne, szednék milliók világszerte?
(Saját tapasztalat: edzésekkor recsegett a vállam. Elkezdtem szedni egy nagyobb dózisú multivitamint és kb 3 hét múlva megszűnt. Biztos véletlen.)
A Danone joghurtos hozzászólásban meg az a poén, hogy elég butaságot kérdeztél, ezért gúnyolódnak rajtad xD
#9!
Én külső szemlélőként csak annyit szólnék hozzá, hogy a Te állításod sem áll szilárdabb lábakon, mint a többieké, amíg nem indokolsz vagy nem hivatkozol valami konkrét kutatási eredményre, ami Téged igazolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!