Mi a véleményetek a tojásfehérje porról?
"van marha fehérje is pl, ami húsból készül"
No aki ezt írta, az egy linket adjon már meg!!!
Végre látni szeretnék egyet?
teljesen jó,csak natúrban szerintem elég húzós az íze 3-4 hét fogyasztás után.
meg ha nincsen hozzáadva habzásgátló,akkor felrázás után a fele kemény hab lesz.
"100%whey is azért 100%whey, mert nincs benne laktóz... "
Ez a vélemény pedig erősen téves!
??? azért felvilágosíthatnátok milyen braomságot írtam... amúgy marha fehérje pl:
scitec 100% Beef Protein Concentrate
Muscle meds Carnivor
Biotec usa Beef Protein
de whey izolátummal sincs semmi gond, sőt, ha izolátumból olyat választasz, amire rá van írva, hogy laktózmentes, nyert ügyed van..
jaa hogy ezek,
scitec 100% Beef Protein Concentrate
Muscle meds Carnivor
Biotec usa Beef Protein
... és ezekhez az általad beef proteinekhez tudnál nekem aminoprofilt is írni, mutatni, linkelni? Vajon miért nem látni még a carnivor esetében sem?!?! Pedig volt rá idejük jó pár év, hogy a kételyeket elhessegssék!
Van ugyebár a kötőszöveteket, és van az izmokat tápláló fehérjeforrás. Nagyon nem mindegy. A problémát abban látom, hogy ez a különbség azonnal megtudható lenne, ha az aminoprofilt láthatnánk. A Peak egyik terméke és mondjuk az MT egy másik terméke legalább mutat egy aminoprofilt, amiból rögtön látható mi is az.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a beef kollagén nem jó, sőt..... de nem arra amire írják.
Saját vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!