Testépítésnek nincs értelme?
Ne próbálj általános igazságokat levonni a saját problémáid alapján. Lehet, hogy Téged zavar a rossz állóképesség, de ettől még ez a saját, egyéni problémád. Olyan, mintha azért jelentenénk ki a maratonfutásról, hogy értelmetlen, mert nem lehet izmosnak lenni mellette.
Ha úgy értetted a kérdést, hogy számodra nincs értelme, akkor oké, de a kifejtés nélkül egyértelműen egy általános érvényű problémaként tünteted fel ezt.
Ez az egesz dolog a "jaj, leesik az izmom, ha nem ugy edzek ahogy a nagy konyvben meg van irva" egy nagy baromsag.
Nyugodtan eljarhatsz birkozni, mellett ha van energiad akkor csinalhatod a testepitest, egy gramm izmot sem fogsz emiatt vesziteni. Ne rohogtess mar, tudod kinek kell ettol felni? A profiknak, maximum. De te attol baromi messze vagy.
En is evekig csak sulyzos edzest csinaltam, kajara is odafigyeltem es nalam a penz nem akadaly. Volt eredmenye, de meguntam. Most heti 3x sulyzos edzes, 1x elmegyek egy orara thai-boxolni, meg ha van idom futok 1x 5 kilometert. Semmivel sem nezek ki szarabbul mint korabban, sot, viszont nem kopom ki a tudomet ha fel kell szaladni a masodik emeletre lepcson.
Nyugodtan csinald amihez kedved van, a mi szintunkon meg jot is teszel vele magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!