Vádli edzése. Hogyan?
Nagyon vékony a vádlim, az izom felül tapad, azt olvastam, hogy ennek a fajtának a méretét a legnehezebb látványosan növelni.
Ülő, és álló vádligépen szoktam edzeni, kevesebb ismétlésszámmal, nagyobb súlyokkal, a gyakorlatokat mindig lassan végzem, az alsó holtponton várok egy kicsit, majd lassan felnyomom, és fent is várok egy kicsit. Viszont olvastam olyat is, hogy közepes súlyokkal kéne több ismétlést, ameddig csak bírom. Melyik lenne a jobb nekem? Vagy egyszer így - egyszer úgy? Most heti kétszer szoktam vádlizni, van értelme a heti háromnak, 2-3 naponta?
kipróbálhatod a heti 3 edzést igen.
viszont mindegyik másmilyen legyen.
1.nagy terhelés kevés ismétlés.
2.nagy ismétlés saját testsúllyal.
3.közepes ismétlés.
és minden sorozat után nyújtsd le ne csak a végén.
Hi!
Vádli edzés heti min 4 alkalommal legalább 8 sorozat, a legkülönfélébb módon. A lényeg, hogy mindig égesd be. Hogyha így csinálod akkor 2 év múlva lesz valami az alsó lábszáradon ez biztos. A vádlidat nem tudod túledzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!