Kreatint tényleg nem érdemes kezdőknek szedni?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után érdemes szedni?2014. szept. 23. 17:05
1/7 anonim válasza:
Fél évig várj vele, mert addig ugyanolyan rohamosan fejlődsz anélkül is, nem fog tudni sokat hozzátenni és nem kell ellőni előre minden puskaport. Majd ha belassul a fejlődés, akkor ezzel újabb löketet adsz majd az izomnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak ajándékba kaptam egy dobozzal.Amúgy tavaly április óta kondizok,de csak tavaly decembertől számolom,mert elötte nagyon hülyén csináltam.Ez elég idő?Vagy meddig várjak vele?
2014. szept. 23. 17:22
3/7 anonim válasza:
Akkor mehet nálad, főleg ha a kaja is rendben van.
4/7 anonim válasza:
nézőpont kérdése, van aki megvan nélküle profinént is. viszont ha abbahagyod vissza fog esni a teljesítmény és a méret is.
5/7 anonim válasza:
Ez igaz, nem ezen fog múlni a forma, főleg profiknál, ahol megy egy raklap kox is. Ez esetben nem sokat tenne mellé egy kis kreatin. :)
6/7 anonim válasza:
nem abból indultam ki hogy a kérdező egy raklap koxot tol, de manapság egyéltalán nem jogtalan felvetés
7/7 anonim válasza:
Azt írtad, hogy a profik megvannak nélküle. Naná, hiszen mindegyik koxol, amellett meg semmit nem számít a kreatin. Én nem a kérdezőre írtam a koxos példát, hanem te hoztad fel a profikat, erre írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!