3 éve edzem ebből kb. másfél-2 év komoly, tisztában vagyok mindennel,18vagyok 93kg,185cm, diétáznék ujj év után és erre a tömegre jó lenne egy stanazol kúra? Tudom, hogy nem és nem is szándékozom ameddig nincs kifullozva a genetika, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mindenki megnézné magát ,hogyan is nézne ki az első kúra után mert ugye egy kúra nincs,
[link] ?
2014. szept. 22. 14:50
1/2 anonim válasza:
18 evesen meg ne kezdj el koxolni, mert kemenyen bekavarhat a hormonhaztartasodba.
Legyel 24-25, aztan ha meg mindig nyomod az edzest es tenyleg akarod, talan kisebb a kockazata mint most.
2/2 anonim válasza:
A stana önmagában nem sokat ér, és eleve még csak 3 éve edzel, fiatal vagy, nyomjad még naturálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!