Hogyan mérjem ki a megfelelő mennyiséget?
Figyelt kérdés
Scitec tápkiegészítőt rendeltem,amelyből edzés után 30 grammot kéne bevegyek.Adtak hozzá kis műanyag poharat,de azon csak felosztások vannak. 1/3 2/3 3/4 stb. Mivel mérjem ki a megfelelő mennyiséget?2014. szept. 18. 14:08
1/4 - palilaci - válasza:
Talan mert egy olyan kanallal 30g? Meg minek veszel tapkieget ha azt se tudod, hogy mitcsoda es mire hasznaljak? Etrend van?
2/4 anonim válasza:
Ha nem bízol a hozzáadott adagoló kanálban (így hívják, nem "kis műanyag pohár"-nak), akkor grammpontos mérleggel tudod kimérni a megfelelő mennyiséget.
Amúgy minden étrendkiegészítőben a hozzáadott adagolókanál jelent egy adagot, ha a csomagoláson mást nem írnak.
3/4 anonim válasza:
Az adagolókanálba pontosan 30 grammnyi fehérje fog beleférni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Várj na palilaci,attól hogy nem tudom hogy mennyit kell kimérni,nem azt jelenti hogy nem tudom hogy mi az a tápkiegészítő.És igen,van étrendem.
2014. szept. 18. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!