Ledarált zabpehely = zabliszt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 18:51
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire darálod le, természetesen lehet addig, amíg liszt lesz belőle.
3/6 anonim válasza:
Hát ja, kb, ha annyira finomra darálod, akkor igen.
4/6 A kérdező kommentje:
munkámból adódóan van egy egész pöpec blenderem, ezért még a finomabbnál is finomabbra darálom :) zabliszt+víz nem igazán számít szilárd kajának, ugye ? tehát hogyha csak abból viszem a ch-t akkor gázok lesznek az anyagcserémmel, igaz ?
2014. szept. 17. 20:42
5/6 anonim válasza:
mármint milyen "gázok"? :D
kérdeztem az edzőmet, hogy ha zablisztet teszek turmixba és ezzel fedezem nagyrészt a ch-t az oké e.
Nem emlékszem pontosan mit mondott, de nem ajánlotta.
Engem is érdekelne egyébként, hogy is van pontosan.
6/6 A kérdező kommentje:
problémák, hogyha így jobb...
2014. szept. 17. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!