Van olyan edzés előtti formula amit tudok szedni a magas vérnyomásomra?
Először meg kellene nézni, hogy az adott termék milyen összetevőket tartalamaz, és azon belül vajon melyik okozhat nálad vérnyomás problémát.
Találgatás szinten ;-)
ebben a termékben adagonként 200mg caffein van. Nem esetleg ez?!?!
... de részemről csak találgatás.
nos, valójában a NO fokozó az csökkenti a vérnyomásodat. a probléma a kreatinnal, meg a koffeinnel van. a nitrox adagonként egy valag koffeint tartalmaz. és csodálkozol, hogy felmegy a vérnyomásod?
nyilván, valami olyan cucc kell, ami stimuláns, és kreatinmentes. De azoknál meg a pörgetést nem fogod érezni.
Köszönöm a válaszokat! Mindkettejüknek igaza van! Sajnos ezt benéztem. Nem igen vagyok jártas a táplálékkiegészítőkben. Tudnának olyat ajánlani ami edzés előtti és nincs benne koffein?
Köszönöm!
Én inkább a stimulánsokat hagynám, és az egész testet felkészítő, ellátót választanék. Például, olyat, ami alapból 5-10g BCAA-at tartalmaz, arginint, citrulin malátot, és 1000mg c-vitamint, elektrolitokat.
Ezt sajét magad is össze tudod dobni, ha az alapaynagokat megveszed. Ez esetben már az 1 adagban lévő arányokat is saját magadnak tudod "belőni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!