Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó a BioTech...

Szerintetek jó a BioTech Piwer Protein?

Figyelt kérdés
Eddig kaptam Scitec 100% whey profot de mostmár nem tudok ès elég drága. Szerintetek ez milyen lenne? (Reggel zabpehellyel vagy este innàl lefekvés elött illetve edzés után Dextrózzal)
2014. szept. 14. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezen olyan sokat agyalni. Régen és most is voltak/vannak olyan tesztek amelyek még ma sincsenek alátámasztva teljesen. Ilyen dolog ez a szója is. Tehát régen belenevelték az emberekbe ezt a rémhírt a szójáról, ezért sokan kerülik. Így aztán nem olyan keresett mint a többi, valamint mivel növényi fehérjéről beszélünk így olcsó is, és nincs rajta nagy haszon. Nem bonyolult...
2014. szept. 15. 11:39
 12/13 tap bela ***** válasza:

"

valamint mivel növényi fehérjéről beszélünk így olcsó is, és nincs rajta nagy haszon. Nem bonyolult...

"

Ez nem rossz érvelés, csak egy kicsit sántit. ;-)

2014. szept. 16. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem sántít! Van fogalmad a szója valódi káros hatásáról? Nincs! nekem van? Nincs! tapasztalatokra építek, és azokra hogy eddig senki nem mutatott fel ellene semmit sem a köpködő cikkeken kívül. Mert sajnos ez az igazság. egy cikk az csak egy cikk, és úgy köpködhetnek benne ahogy akarnak. Nézd meg hogy amikor feljönnek azok a tájak ahol szóját esznek és több mint 100 évig élnek, akkor jön a magyarázkodás hogy az más formában van fogyasztva meg bla bla...honnan tudod hogy ők hogy eszik. ha a tisztított szójafehérjében ösztrogén van akkor a sima szójában meg főleg. Még sincs sehol egy alátámasztott bizonyíték, és pont itt a kutya elásva. Ugyan úgy nem értesz hozzá mint ahogy senki más sem, és én sem. Ha a tejsavóról állították volna azt amit most a szójáról akkor most az ellen lennél, de a lényeg az hogy te is csak cikkekre építhetsz semmi másra, hisz nincs több tíz éves tapasztalatod, így aztán vallás az egész. Vagy elhiszed vagy sem. Sokan hiszik hogy védem a szóját! nem! Ugyan úgy védem a tejsavót is, és mindig azt mondom h tejsavó legyen az elsődleges, de minden szervezet más így tapasztalják ki. Én versenyformákat hozok össze szójával, más meg rosszul van tőle, de ez igaz lehetne fordítva is. Még annyit hozzáfűznél hogy elméletileg a szója az hormont tartalmaz. Nem befolyásolja a hormonszinted, hanem konkrétan tartalmaz. Szerinted ha ez ilyen egyértelmű lenne, bizonyított, akkor engednék a polcokon a szóját? Milyen tápkieget látsz a polcokon ami tartalmazza a hormont? Pedig nagy port vertek ebből, szted akkor nem foglalkoznának vele jobban? Sőőőt! Nem találtak még eddig semmi fix bizonyítékot? Mert ha ez mind igaz a szójáról akkor a polcokon már nem látnád! Számtalan olyan termék van a a boltokban amiből nem 3000 hanem 6 fajta, de ezek szerint abból azért van kevés mert sz@r és káros. Csak látod én teszem fel a folyamatos jogos kérdéseimet ezzel kapcs, amire soha sehol nem válaszol senki, de aki a szója ellen van az semmit nem tud ellen írni, csak amit olvasott a cikkekből eddig.
2014. szept. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!