Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon rosszúl kezdem érezni...

Nagyon rosszúl kezdem érezni magam mitől jönnek elő?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon jól öltözött, jóképű, fitt ember vagyok.

1 éve testépítek és nagyon durván előjöttek a pattanások, hogy nagyon rosszúl érzem magam ha kép készűl rólam vagy ilyensmi. Azelőtt is voltak, de olyan elvétve, hogy alig látszódtak, most az egész állam, homlokom teli van. És rengeteg mitesszer féleség.

Használom jelnleg, vitaminokból : Mega Daily One-Plus, Cink ( 100 mg/nap) , C-Vitamin (2g / nap) , D3 Vitamin , E-Vitamin ( 400 IU / nap)

1 hete használom az E Vitamint meg Cinket.

Valami ötlet, hogy hogyan tudnám szebbé varázsolni a bőröm ?

Itt egy kép az államról :

[link]

2014. szept. 14. 21:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mindenképp a következő fehérjén izolátum lesz, a héten elmegyek a bőrgyógyászhoz is.

A vitaminokat meg szedem, de nem érnek semmit, valószínű hiába akarom eltűntetni, ha valami belűlről hozza ki folyton őket.

Tesztoszteron szintől szerintem is baromság ennyire bepattanásosodni, sőt megemelt fehérjétől is jöhet elő 1-1, de nem ilyen durván.

Köszönöm a hozzászólásokat.

2014. szept. 14. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért én megkérdezném, hogy hány éves vagy? Lehet természetesen is.
2014. szept. 14. 23:38
 13/15 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2014. szept. 15. 14:15
 14/15 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nem kell feltétlenül összefüggést keresni a testépítéssel. Sok hasonló korban lévő fiú/lány örülne, ha csak ennyire lenne pattanásos, pedig ők nem is edzenek. Rengeteg mitesszered van. Naná, hogy ezek előbb-utóbb begyulladnak. Ezeket kellene valahogy kitisztítani. Ha elmész kozmetikushoz, az először szétforrázza a bőröd, utána meg kinyomkodja a mitesszereket. Ha te csinálod otthon, az később meglátszódhat. Begyulladt mitesszert semmiképpen ne nyomj ki. Abból tuti, hogy "később is látszani fog" ragya lesz. Nem tudom, eddig mennyire és milyen gyakran tisztítgattad a bőröd, de próbáld meg megszorozni mondjuk 3-mal. Igyekezz nem hozzáérni az arcodhoz kézzel.

Ha krónikussá válik a dolog, akkor viszont ne halogasd! Roacutan kúra! Biztosan van rá más gyógyszer is. Ez erős gyógyszer. Szárít, mint az atom. Sz orrod is vérezni fog, a vérképedben is látszik majd, de nem okoz maradandó károsodást és kiöli a ragyákat. Rajtam anno csak az segített. Én túl későn vettem rá magam. Meg is látszik az arcomon.

2014. szept. 15. 15:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Testépítés: újabban divat a tej növekedési faktorait vádolni emiatt, merthogy serkentésre ingerli a pórusokat.

[link]

2014. szept. 15. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!