Mivel helyettesíthető a csirke? egy étkezésről lenne szó.
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 13:21
11/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy ki az az állat aki lepontozza a válaszom.
"Túró, tojás, táplálékkiegészítő" Ez miért nem nem jó 1 étkezést helyettesíteni.?
Nem is érdekel :)
12/13 anonim válasza:
Mindig van pár idióta lepontozó, akiknek ez a szórakozásuk.
13/13 anonim válasza:
Most van pár vérig megsértett ember, akik vadásznak a többiekre. Bármi van, még ha a kérdező is elégedett, ők mennek, ráugranak a válaszokra, és végigmínuszozzák őket.
Nagyon fáj, hogy őszinte legyek, tényleg. Azt sem tudom már, hogy hova bújjak a nagy fájdalmamban.
Egyébként meg a tojás a mai álláspont szerint nem viszi fel a koleszterint, mellesleg a telített zsír nem egyenlő a koleszterinnel, tehát ez nem volt releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!