Szteroidok biztonságos használata?
Figyelt kérdés
Testépítéssel foglalkozok régóta. Keményen edzek de senki nem veszi észre. A többi haverom akik nem gyúrnak hanem más sportal izmosak valamennyire azok agyon vannak dícsérve. Sokat változtam de ezeket csak én látom. Szteroidozni szeretnék mert elegem van már hogy sehol semmi és kőkeményen edzek. Nem az a tipikus nem akarok gyúrni hanem koxolni ember vagyok. Mert én tényleg keményen edzek de hátha szteroidokra jobban felfigyelnek majd. Nem feltünési viszketegségem van, de idegesít, hogyha a többieket dícsérik holott nem is gyúrnak és én sok kínkeserves munka után senki nem vesz számba engem2014. szept. 12. 19:36
1/8 TallandThin Boy válasza:
Ha azért akarsz kokszolni, hogy észrevegyenek, akkor nagy bajok vannak odafennt. Nagyon rossz a hozzáállásod.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azért, csak látom, hogy más nem is gyúró haverjaimra mondják, hogy milyen izmosok és az agyamra mennek, hogy engem egyáltalán nem.
2014. szept. 12. 19:41
3/8 anonim válasza:
A te döntésed, de csak ezért nem érdemes koxolni. Biztonságos használat nincs, csak biztonságosabb a nagyon vészesnél! Minden kúra tartogat mellékhatásokat, ezt nem lehet megúszni, csak kinél mit hoz ki.
4/8 A kérdező kommentje:
Jól esne nekem is, hamár nagy kínok között küzdök, mert így nem látom sok értelmét folytatni.
2014. szept. 12. 19:43
5/8 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem fejlődsz, ha a kajád rendben van akkor naturálban is hozhatsz szép formát.
6/8 A kérdező kommentje:
Éppen ez hogy fejlődök rendesen, megvan a formám minden izmosabb vagyok a haverjaimnál mégis őket dícsérik és ez nagyon tud zavarni
2014. szept. 12. 20:07
7/8 anonim válasza:
Nem most vagy kínok között, hanem majd a cuccoláskor.
8/8 anonim válasza:
Most tulajdonképpen mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!