Nina8814 kérdése:
Segítség! Hogyan kell összeszerelni az ab generatort?
Figyelt kérdés
A Vázon lévő két műanyag "dugót" le kell szedni?2014. szept. 11. 09:28
21/30 A kérdező kommentje:
Ezekből a hozzászólásokból sajnos a tipikus "mi", azaz a magyarok mentalitása szűrődik le. Egy egyszerű kérdést tettem fel, és az első hozzászólónak a csipkelődése ellenére toleráns maradtam, és elfogadtam a véleményét, hogy ruhafogas lesz belőle :) A következő kérdésem, hogy Ti miért nem tudjátok elfogadni egymás véleményét? Semmi jóra nem vezet egymás kritizálása, mindenkinek szíve ügye megválasztani a módszert, mellyel az alakján próbál változtatni. Lehet nem válik be.... de megér egy próbát. Attól csodálatos ez a világ, hogy különböző emberek vagyunk, különböző gondolkodásmóddal. És ha egymás sértegetése helyett megpróbáljuk megérteni, ne adj Isten támogatni a másikat, akkor szebbé tehetjük a napjainkat. :) Ez csak a saját véleményem, azért untattalak vele benneteket, mert nem az volt a szándékom, hogy egy csetepatét indítsak itt el. :) RELAX fiúk-lányok
2014. szept. 11. 17:30
22/30 anonim válasza:
Én nyugodt voltam, csak jó tanács volt, hogy miként csináld. De természetesen a te döntésed és jó edzést hozzá.:)
23/30 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge.... :)
2014. szept. 11. 17:37
24/30 TallandThin Boy válasza:
Ez még a jobbik eset. Én a nevéből azt hittem, hogy valami vibrálós övről van szó XD
25/30 honey47 válasza:
A kérdezőt kérdezném! Hogy alakult a géppel való otthoni edzés? Van eredmény? Érdemes más otthon ülő kisgyermekes anyukának is beruházni egy ilyenre?
26/30 A kérdező kommentje:
Szerintem eredményes! A lényeg a rendszeresség, és az elején nehéznek tűnik. Sajnos 15 kg plusz maradt rajtam a szopizás befejeztével, rendszeres használattal 1 hónap alatt 4 kg-tól megszabadított. Mellette heti 2x futok egy keveset. Ha engem kérdezel megérte, de tényleg a kitartás a lényeg. Remélem tudtam segíteni.
2015. jan. 7. 20:17
27/30 honey47 válasza:
Köszönöm a választ ! Igen segített,én kitartó vagyok ! Kitartóan tornázok,hasazok ,amig nem találok a neten reális áron egy ilyet!De örülök ha neked segített!
28/30 - palilaci - válasza:
Nem egy ilyen géptől kéne várni a megváltást, hanem a megfelelő táplálkozástól és a normális erősítő-/ kardió, aerob jellegű edzésektől. Aki pedig kalóriaminuszba kerül az fogyni fog. Ennyi a titka ennek a gépnek, kitolja a szervezet kalóriafelhasználását. Igaz ehhez az előbb említett mozgásforma is elég lenne, de ahhoz kell kicsit gondolkodni, itt meg elég megvenni a gépet és becumizni a marketinget.
29/30 Bodjo válasza:
Mivel a "dugóleszedéstől" a használatig és eredményességig jutott ez a kérdés, így én is beszállok: kb. egy hónapja vettem otthonra (ill. anyósékhoz, mert még ott lakunk... :/ ), közös használatra - én, feleségem és anyós is használjuk, és már látszik az eredmény - nem voltunk túlsúlyosak, mindegyikünknek csak kis pocka volt, de már látszik az izom a hasfalon! Emellett a csajoknak feszesedett a combja és segge is, szóval ők is elégedettek a géppel! Anyós 12 óra meló után, asszony meg a 6 hónapos kisfiammal nem tudnak eljárni kondizni, de ez a gép tökéletes számukra! (Ja, és egy családtagom sem dolgozik a WS Teleshopnál!! :) )
30/30 A kérdező kommentje:
Mindaddig nem fogják ezt megérteni a "nagyhangúak", míg rá nem lesznek utalva, és bele nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy valamit ki kell találni a formálódásra :) Már betöltötte az egy évet a kislányom (jelzem, hogy közben visszamentem az egyetemre, és ugye míg a padban ülök, vagy tanulok, addig sem tudom az edzőtermek létszámát bővíteni), 75-ről 66 kg-ra fogytam eddig, és nem csak zsírt vesztettem, hanem formálódtam is. A lányom szerint is jó mászóka, nekem is bejött, ennyi a lényeg. Nem a marketingcumi. Szóval peace and love, mindenkinek ajánlom, ha pedig nem jön be, mehet olx-re, de egy próbát megér ;)
2015. ápr. 18. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!