Segítség! Hogyan kell összeszerelni az ab generatort?
Elösszőr kerüljük el a hülye 7 után nem eszek dolgokat, mert b*romság (már boccs a kifejezésért). A gyümölcs meg a másik nők által hajszólt hülyeség (ez kissé sztereótip, de többnyire megállja a helyét). A lényeg a rendszeres súlyzós/saját testsúlyos edzés mellet (jelen esetben ez a gép) Hogy meglegyen a 1,5-2g testsúlykilógramm fehérje testsúlykilógrammonként, és a 2-3g szénhidrát, mellé a 0,5-1g zsír (telített és telítettlen egyaránt).
A szénhidrtátot meg célszerűbb ötsszetett szénhidrátból bevinni. Hanyagoljuk a fehérkenyeret (esetleg teljes kiörlésű mehetne, de a normális szerintem messze van a finomtól), de jó választás a burgonya, rizs, zab, és még van pár dolog. Húsnak ugye csirkemell, ami talán a legkevesebb zsírt tartalmazza és viszonylag olcsó, halak stb. Zsírnak oliva olajak, lenmagolaj stb.
Picit macerás, mert jó eseben méregetni kell a kaját, és figyelni a tápanyag táblázatokat, de egy idő után már megy szemmértékkel is. A lényeg, elkezded mondjuk 3g szénhidráttal testsúlykilógrammonként (nem tudom a tömeged, de majd te átvariálod) legyen ez 60*3=180g szénhidrát naponta. Ezt kell tartanod, és figyeled a mérleget (célszerű hetente egyszer, reggel, kaja elöt wc után mérni), ha a heti fogyás 0,5-1 kg között van, akkor okés a dolog, ha kevesebb, csökkentesz a szénhidrát mennyiésgen, ha több (az első pár hétben lehetség hogy több lesz) akkor picit növelsz rajta.
A napi kaja mennyiséget meg elosztod 4-5 étkezésre.
De ha picit kusza amit írtam, olvasd el a sárga kapszula könyvet (ingyenes pdf) ott le van írva minden.
Ha még szoptatsz, ne vidd le a ch-t, csak nagyon-nagyon óvatosan, mert el fog menni a tejed.
Kettes számú tanácsom: a gyerek remekül használható súlyzóként és folyamatosan nő a súlya is. :)
(a fegyenctől meg ne ijedj meg, nem kézállásos fekvő a belépő gyakorlat. Jó ez, hidd el. ;))
"Én konkrétan szemmel láthatóan csinosodtam tőle. Aki nem hiszi így járt... :)"
Nem hisszük el, így jártunk. :) Normális edzés kell és étrend, nem semmirevaló szar gépekkel történő bohóckodás.
kérdezőnek: A fegyencedzés pedig kiváló. Nem a kézállásos fekvőtől indítja a gyakorlatot, előtt van pár szint. Érdemes elolvasni, mielőtt véleményt mondasz. És hogy miként kell összeszerelni az ab generátort: sehogy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!