Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segítség! Hogyan kell összesze...

Nina8814 kérdése:

Segítség! Hogyan kell összeszerelni az ab generatort?

Figyelt kérdés
A Vázon lévő két műanyag "dugót" le kell szedni?

2014. szept. 11. 09:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
fegyencedzés? azt lehet otthon is csinálni. le kell tölteni internetről a könyvet, és hajrá. :) ingyen van.
2014. szept. 11. 11:42
 12/30 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de ha megpróbálnád mi történne? Ha kalapács nélkül kézzel le bírod szedni, akkor (talán) azért van, mert le is lehet szedni, és majd lesz valami. Vagyis én így szoktam :P
2014. szept. 11. 13:15
 13/30 A kérdező kommentje:
Kedves Steph! A vége ez lett, leszedtem, és múúúúkodik :) Nyilván nem egy Sarah Silverman lesz az eredmény, de ha más nem, fogasnak jó lesz :) A Fegyencedzéses kedves hozzászólónak írnám: A kedvenc részem a kézállásos fekvőtámasz :D Tudod egy baba kihordása, illetve 5 hónap szoptatás-pelenkázás-altatás-sírás-rívás-főzés-mosás-takarítás után épp testhezálló ez a feladat :) Puszi mindenkinek, köszönöm a hozzászólásokat.
2014. szept. 11. 13:29
 14/30 anonim ***** válasza:
Akkor már csak a táplálkozásra figyelj oda, a testépítés 70% ez, azt meg lehet a gyerek mellet is csinálni. (megfelelő fehérje bevitel, és az elért céloknak megfelelő szénhidrát-zsír bevitel). Jó "szórakozást".
2014. szept. 11. 13:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg olyan ötleteket írni, amelyekkel ki lehet kerülni a szénhidrátot/zsírokat? Sok időm nincs erre odafigyelni, de amennyire tudok igyekszek. (Nincs nasi, szénsavas üditő, 7 után általában nem eszek max gyümölcsöt, viszont terhesség alatt felszedtem plusz 15 kilót, amitől nagyon szeretnék megszabadulni)
2014. szept. 11. 13:39
 16/30 anonim ***** válasza:

Elösszőr kerüljük el a hülye 7 után nem eszek dolgokat, mert b*romság (már boccs a kifejezésért). A gyümölcs meg a másik nők által hajszólt hülyeség (ez kissé sztereótip, de többnyire megállja a helyét). A lényeg a rendszeres súlyzós/saját testsúlyos edzés mellet (jelen esetben ez a gép) Hogy meglegyen a 1,5-2g testsúlykilógramm fehérje testsúlykilógrammonként, és a 2-3g szénhidrát, mellé a 0,5-1g zsír (telített és telítettlen egyaránt).

A szénhidrtátot meg célszerűbb ötsszetett szénhidrátból bevinni. Hanyagoljuk a fehérkenyeret (esetleg teljes kiörlésű mehetne, de a normális szerintem messze van a finomtól), de jó választás a burgonya, rizs, zab, és még van pár dolog. Húsnak ugye csirkemell, ami talán a legkevesebb zsírt tartalmazza és viszonylag olcsó, halak stb. Zsírnak oliva olajak, lenmagolaj stb.

Picit macerás, mert jó eseben méregetni kell a kaját, és figyelni a tápanyag táblázatokat, de egy idő után már megy szemmértékkel is. A lényeg, elkezded mondjuk 3g szénhidráttal testsúlykilógrammonként (nem tudom a tömeged, de majd te átvariálod) legyen ez 60*3=180g szénhidrát naponta. Ezt kell tartanod, és figyeled a mérleget (célszerű hetente egyszer, reggel, kaja elöt wc után mérni), ha a heti fogyás 0,5-1 kg között van, akkor okés a dolog, ha kevesebb, csökkentesz a szénhidrát mennyiésgen, ha több (az első pár hétben lehetség hogy több lesz) akkor picit növelsz rajta.

A napi kaja mennyiséget meg elosztod 4-5 étkezésre.

De ha picit kusza amit írtam, olvasd el a sárga kapszula könyvet (ingyenes pdf) ott le van írva minden.

2014. szept. 11. 14:03
 17/30 anonim válasza:
6%
Kedves MINDENKI! Hatalmas a szátok, és szánalmas az "okos" hozzászólásaitok, ugyanis NINCS ilyen gépetek !!! Majd az írja ide, vagy máshova, hogy: "ruhafogas, porfogó" aki otthon tényleg annak használja... Ha pedig így van, akkor nem egy kitartó ember! Ugyanis, nekem is van ilyen gépem egy hónapja, heti 3 nap használom (magyarul minden másnap veszem elő) és KIVÁLÓAN hat! Érzem a saját hasizmomon ami pedig úgy tudom nem '"gagyi", nem hazudik, és nem is fogom "kidobni" mert a legjobb garancia! Ja, és még egy dolog: sokan vagyunk úgy ebben az országban nők is! hogy nincs lehetőségünk konditerembe járni, gondoskodni saját alakunkról, mert mondjuk gyereket nevelünk, vagy 2 munkahelyen dolgozunk, és mire eljutnánk oda, hogy Na, megyek edzeni az kb. éjfél és hajnali 00:01 óra körül van... Ezeknek az embereknek TÖKÉLETES ez a gép. Én konkrétan szemmel láthatóan csinosodtam tőle. Aki nem hiszi így járt... :)
2014. szept. 11. 14:12
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha még szoptatsz, ne vidd le a ch-t, csak nagyon-nagyon óvatosan, mert el fog menni a tejed.

Kettes számú tanácsom: a gyerek remekül használható súlyzóként és folyamatosan nő a súlya is. :)

(a fegyenctől meg ne ijedj meg, nem kézállásos fekvő a belépő gyakorlat. Jó ez, hidd el. ;))

2014. szept. 11. 14:31
 19/30 - palilaci - ***** válasza:
Kedves 17es ezt a gepet ki lehet valtani 3 otthon elvegezheto gyakorlattal: labemeles, hidtartas, guggolas. Attol hogy te hulye vagy az egeszhez, nem kell leszolni azt aki ert is az alakformalashoz vagy testepiteshez. De aki kidob 25 ezer forintot mert beveszi azt a sok szart amit elmondanak a reklamban annak szivugye leszarom.
2014. szept. 11. 14:47
 20/30 anonim ***** válasza:

"Én konkrétan szemmel láthatóan csinosodtam tőle. Aki nem hiszi így járt... :)"

Nem hisszük el, így jártunk. :) Normális edzés kell és étrend, nem semmirevaló szar gépekkel történő bohóckodás.

kérdezőnek: A fegyencedzés pedig kiváló. Nem a kézállásos fekvőtől indítja a gyakorlatot, előtt van pár szint. Érdemes elolvasni, mielőtt véleményt mondasz. És hogy miként kell összeszerelni az ab generátort: sehogy! :)

2014. szept. 11. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!