Fehérjeturmix fogyasztása belefér a natúr edzés kategóriába?
Kicsit ostobán tettem fel a kérdést, ezért bocs.
Régebben jártam már edzőterembe, csak az egyetem miatt abbahagytam. Most lesz időm és el akarom kezdeni és a lehetőleg natúrban, hogy ha abbahagyom ne essek össze pár hét után.
Kérdésem: Edzések után a fehérjepor/turmix fogyasztása még belefér a natúr kategóriába vagy ezek fogyasztása mellett összeesik az ember hamar ? Tehát lehet fogyasztani edzések után vagy nem ajánlott mert hamarabb csökken az eredmény ha abbamarad az edzés
22/f
Mi van??
A fehérjepor fogyasztása MELLETT esik össze az ember?? O.o
Olyan hülyeséget már hallottam, hogy valaki azt kérdezte, hogy az abbahagyása után összeesik-e, de hogy a fogyasztása mellett...
"Tehát lehet fogyasztani edzések után vagy nem ajánlott mert hamarabb csökken az eredmény ha abbamarad az edzés" ezt a mondatot nem bírom értelmezni, lehet velem van a baj.
Először is: azok nem natúrak, akik doppingolnak. Remélem nem kell ecsetelni, hogy a fehérjepor miért nem tartozik bele a dopping kategóriába.
Másodszor: a fehérjepor sima kaja. Koncentrált fehérje. Egyébként talán nem eszel fehérjét? A testépítéshez egyszerűen több tápanyagra van szükség, mindenből, nem csak fehérjéből. Mivel a fehérje a legnehezebben beszerezhető makrotápanyag, ezért ebből elterjedtebb, hogy kiegekkel (ami költséghatékonyabb, valamint van még néhány további kisebb előnye is) pótolják a napi emelkedett igényt.
Ennyi.
Na itt látszik meg az, hogy hiába tanul valaki egyetemen attól még hülye. Tisztelet a kivételnek.
Mint a neve is mutatja, az ilyen csodapor fehérjét tartalmaz (nagy mennyiségben, tisztán). Ennyi erővel csirkét sem szabad enni mert ha azt eszed és abbahagyod összeszakadsz. Kezdjük ott, hogy miért szakadsz össze:
1. Abbahagyod az edzést és mivel az izmaidat nem használod a szervezeted lebontja.
2. Szarul kezdessz el kajálni (sok zsír és ch kevés fehérje)
3. Mindkettő egyszerre.
A fent említett csodapor csak fedezi a napi fehérje szükségleted 1 részét. Ha ezt elhagyod vagy a csirkét annyival kevesebb fehérjét jutattsz be a szervezetedbe és nem fogsz izmosodni vagy rosszabb esetben szépen leépíted az eddiegszerzett izmaidat.
De ha csak annyit írtál volna be a Google nevű szupertitkos találmányba, hogy összeesés ezernyi hasznos cikket találtál volna a másodperc töredéke alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!