Ilyenkor folyamatosan pusztul az izom?
Figyelt kérdés
a héten éjszakás vagyok, itthonról egy utolsó étkezéssel indulok el, ott bent az első szünetben ami 10perc vagy téli szalámis kiflit eszek, vagy valami péksüteményt, éjszakásban magamnak kell 20 percenként egy gurulós szerelő kocsit húzni, amiben van némi súly de egy kézzel bírható. Ez esetben sok kalória elég? Van hogy megéhezem mert a gyomrom is üresnek érzem, ekkor az izmot kezdi bontani a test? 20 percesben szoktam még egy csirkés étkezést ejteni.2014. szept. 4. 19:12
1/4 anonim válasza:
A napi össz bevitel számít, nem az, hogy egy-egy műszakban mennyit eszel. De ilyen kajákkal kétlem, hogy meglenne a napi 2g x ttkg fehérjéd. Szalámis kifli és péksüti?
2/4 anonim válasza:
Szalamis kifli nagyon komoly igy szuletnek a bajnokok
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket a rendes kaján felül szoktam enni.
2014. szept. 5. 19:52
4/4 anonim válasza:
Már úgy érted, hogy tiszta kajából is megvan a napi tápanyag-beviteled? Akkor minek plusz? Ha pedig plusz van, akkor meg főleg nem értem, hogy milyen izomvesztéstől tartasz. Kalória pluszban, ha elég a fehérjebeviteled, akkor nem vesztesz izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!