Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a hipernyujt...

Mi a véleményetek a hipernyujtásrol? Derékfájdalmaim vannak, napi szinten csinálnám, elmulna?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 20:28
 1/4 Galaxis. ***** válasza:
Ezt most ki tudja? De szerintem attól nem múlna el. Valamivel terheled és azt kéne abba hagyni. Azzal nagyobb eséllyel járnál sikerrel.
2014. szept. 2. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
ha már fáj, menj manuálterapeutához, az ha lehetséges, akkor kiropogtatja, majd kérdezd meg őt, mit ajánl neked megelőzésre. A profi testépítők is járnak manuálterapeutához, nem ördögtől való dolog...
2014. szept. 2. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem használt derékfájásra. De lehet, hogy egyénenként változó. Rájöttem, hogy nekem az alsó, gerinc melletti izmokból sugárzik a fájdalom. Nekem használt.
2014. szept. 3. 08:55
 4/4 Szintiszoli123 ***** válasza:

A kiropogtatás tapasztalatom szerint kétesélyes. Lehet tőle jobb, de könnyen rosszabb is.

És ha gyengék az izmaid, akkor hiába ropogtatnak ki.

A hiperhajlítás jó, de nem elég. A hiperhajlítás amúgy se legyen hiper, vagyis a törzsed ne menjen a combod síkja fölé, mert az már a csigolyákat nyírja.

Az ellenoldali izmokat is meg kell erősíteni, tehát a hasizom is legalább olyan fontos. Oldalsó gerincizmokat is dolgoztasd. Az erre szolgáló gyakorlatokat nehéz írásban "szemléltetni". Találsz rá bőven példát a neten.

Amikor az én derekam fájt, kompletten csináltam a fentieket. 1-2 hónap alatt teljesen rendbe jött.

2014. szept. 3. 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!