Tömegelésnél mennyire gázos az csirkemell olajban való kisütése? Ezt leszámítva, nem viszek be szinte semmi zsírt a nap folyamán.
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 20:34
1/6 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy olajban sütöd ki, hanem az, hogy más zsírt nem viszel be.
Tessék telítetlen zsírokat (lenmagolaj, halolaj) is enni!
(Amúgy én szálkásításkor is olajban sütöm ki a húst, mert úgy jobban szeretem, de beleszámolom a napi étrendembe az a plusz zsírt, ill. elfogadom, hogy egy kicsit lassabb, tovább tart a szálkásítás, de legalább "élvezem".)
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben :) Lenmagolaj felírva:) Köszi a választ!
2014. szept. 1. 20:41
3/6 A kérdező kommentje:
És túróból a félzsíros? Inkább zsírszegény?
2014. szept. 1. 20:43
4/6 Szintiszoli123 válasza:
Számold a zsírt is és onnantól kezdve minden belefér, ha a makróidba belefér.
5/6 anonim válasza:
az olajból inkább a hidrogénezett a problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!