Napi 1 kg csirkemell sok?
Figyelt kérdés
70 kiló vagyok most. 45-ről kezdtem. Nehezen izmosodok.
Reggel eszek zabpelyhet+fehérjét, edzés után fehérjét és lefekvés előtt túrót. Viszont ez így sokba kerül.
2014. aug. 27. 17:27
1/9 anonim válasza:
Tömegeléskor 2*testsúly grammnyi fehérje. Ez jöhet több fehérje forrásból is, nem kell feltétlenül csirkéből.
1kg csirke ~200g fehérjét tartalmaz, tehát neked ez sok. Plussz még mellé a fehérje turmix és a túró...
2/9 anonim válasza:
És mennyi idő volt felszedni azt a 25 kilót?
3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit kevesebb mint 2 év.
1-nek kösz.
2014. aug. 27. 17:59
4/9 anonim válasza:
70 kilós embernek sok, főleg ha még megy a túró és fehérje is.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor egyek több rizst helyette?
2014. aug. 27. 18:09
6/9 anonim válasza:
Nagyon sok a napi egy kiló. Nincs szüksége annyira a szervezetednek. Inkább rizst egyél helyette.
7/9 anonim válasza:
1 kiló csirkemell= 200 gramm fehérje, neked bőven elég 140 gramm... A szervezeted nem tud ennyit feldolgozni, helyette több rizs menjen, hogy a kalória meglegyen.
8/9 anonim válasza:
Még fél kiló se kell, ha mást is eszel.
9/9 anonim válasza:
Én napi fél kiló csirkemellet eszek, 4 tojást és 100 g túrót, szóval mehet a fél kiló, mondjuk én több vagyok mint 70 kiló. Szénhidrátból pedig mindenkinek máshogy kell, ezt ki kell tapasztalnod, de ha ennyi ideje edzel ezt már gondolom tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!