Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan működik a konditerem?...

Hogyan működik a konditerem? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Egyetemre megyek és van kötelező tesi. A kondit választottam. A gondom, hogy soha a büdös életben nem voltam olyan helyen. Nem vagyok dagadt,annyira :D de azért látni hogy nem egy fitt egyén vagyok. Koleszos leszek pesten. Az értene, hová érdemes menni és mit kellene tennem, hogy legyen eredménye? Am 184cm magas 95 kg és 18 éves vagyok.
2014. aug. 31. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Googleba: Alapismeretek.
2014. aug. 31. 16:51
 2/4 Xyrot ***** válasza:

Leírók néhány fontos tudnivalót..

Első 2-3 hónapban edz teljes testre minden nap..ez azt jelenti, hogy lemész heti 3x edzeni a terembe és minden izmot-izomcsoportot megedzel (Vádli,Láb,Has,Mell,bicepsz,tricepsz és váll..bocs ha valamit kifelejtettem :)

Mondjuk mindenikre megy 1 gyakorlat 3-4 sorozattal és lehetőleg 10-20 ismétléssel de kifejezetten kis súllyal még akkor is ha többel is menne! Ennek az lesz a célja, hogy felkészítsd a tested az edzésre, az ízületek megerősödjenek és hozzá szokj a gyakorlatok helyes végrehajtásához!

Ez után mehet a kezdő osztott edzésterv szintén 2-3 hónapot majd a haladó osztott edzésterv! Ezeket már nem íróm le mert estig írhatnám de olvasd el a sárga kapszula című könyvet..az internetről ingyenesen letöltheted és néhány óra alatt kiolvasod! Ott mindent megtudsz ami alap a fejlődéshez!

Sok sikert! Ha továbbra is tisztázatlan valami írj bátran privátot!

Szép napot!

2014. aug. 31. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Van rajta egy ON/OFF gomb, azt kell megnyomni és akkor működik.
2014. aug. 31. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetemen kötelező tesi?O.O
2014. aug. 31. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!