Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire jó helyettesítő a...

Mennyire jó helyettesítő a hal a csirkemellel és a többi hússal szemben?

Figyelt kérdés

Szoktam kondizni, emellett igyekszem fehérjedúsan táplálkozni.

Azonban egyre kevésbé tudom elviselni a hús ízét, valamiért nem kívánom az utóbbi pár évben, és ez csak erősödik. A csirkemellel még úgyahogy elvagyok. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy 1 nap 7x csak csirkemellet egyek, emiatt más húsok is felbukkannak az étkezéseim között.

A halat viszont szeretem, jobban meg is eszem, úgy nézem, hogy nagyjából azonos mennyiségű fehérje van benne. Azonban a testépítők a tömegelés alatt alig esznek halat, inkább a diéta idején esznek sokat. Ebből gondolom azt, hogy a hal a nem a legjobb a csirkével szemben. Vélemények?

2014. aug. 29. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen hal, oda kell figyelni mert vannak nagyon zsíros halak is, az pedig nem feltétlenül jó, de egyébként a legtöbben azért nem esznek halat, mert bazi drága, meg mert míg a csirkét bedobod egy serpenyőbe és begyújtasz alá, vagy bevágod a sütőbe, a hallal amíg bele nem jössz, csak a macera van... A legjobb és a profi testépítők sokkal többet is esznek belőle mint csirkéből, a lazac és a marha bélszín... de persze ők nem a 3műszakos kis pénzecskéjükből veszik a kajájukat...
2014. aug. 29. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jó minőségű tengeri hal, akkor oké, de ilyen pangasius izékről sok csúnyát hallani.
2014. aug. 29. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen csúnyákat? Engem komolyan érdekel, imádom a halat, de tényleg drága és próbálom olcsóból megoldani.
2014. aug. 29. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 29. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
meg megveszi ezekből az ember az 1kg mirelitet, mire kiolvad, már csak fél kg, mire megsül pedig már csak 2-3 nyúlfarknyi kis haldarab, ami kb az ember fél fogára nem elég, nem hogy beosztani...
2014. aug. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!