Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 hete használtam utoljára...

1 hete használtam utoljára kreatint, azt kifogja mutatni a vérkép?

Figyelt kérdés
Jövőhéten közepén megyek vérképet csináltatni, és erre lennék kíváncsi, mivel sunyiba szedtem, mert anyám úgy tekint a táplálékkiegészítőkre, mint a drogokra..
2014. aug. 29. 00:15
 1/9 - palilaci - ***** válasza:
Nem. Vagy ha igen úgyse tudja mi az. Ha pedig rákeres neten biztosan a Wikipedian nézi meg. A kreatin pedig benne van alapból a testedben szóval no para .
2014. aug. 29. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
a kreatin egy teljesen normális élelmiszer, a húsokban is van.
2014. aug. 29. 08:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, csak olvastam valahol, hogy valamilyen szintet felnyom, ezért közölni szokták ilyen vizsgálatok előtt, hogy ne higgye azt az orvos, hogy baj van..
2014. aug. 29. 08:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja, és a HMB is megy, az minden nap, de azt nem hiszem, hogy bármi rosszat tenne,vagy megemelne valamilyen szintet, ugye?
2014. aug. 29. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha megbízható helyről, normális adagokban szeded/szedted, akkor az ég világon semmi bajod nem lesz egyiktől sem, és nem is fogja kimutatni a vérkép.

Gond kreatinnal akkor lehet, ha hosszabb távon indokolatlanul nagy dózisban, és/vagy egyéb legális ill. illegális gyógyszerekkel együtt szeded, esetleg szennyezett, mert mondjuk fű alatt veszed. Na, akkor előfordulhat, hogy csinálsz magadnak némi veseelégtelenséget, amit kimutat a vesefunkció. De ez is ritka.

2014. aug. 29. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
15%

igen.

2-3 hét után áll vissza kb normálra a vérben, 2 óra a vizeletben.

anyádnak részben igaza van, mert a kreatin gyakorlatilag hasonló elven működik mint a "drogok". annyi a különbség pl a szteroidokkal szemben, hogy étkezéssel (szájon át) is bevihető és legális.

teljesen az orvosok sem tartják biztonságosnak, vannak esetek, amikor vesekárosodáshoz vezet, hiszen túladagolás esetén a vese és a máj feladata kiüríteni a szervezetből.

a HMBről edigi kutatások alapján azt mondják hosszútávon is jó hatású

---

"A kreatin pedig benne van alapból a testedben szóval no para ."

akárcsak a teszto, hgh, vagy az inzulin ami túladagolás esetén azonnali halálhoz vezet.

"a kreatin egy teljesen normális élelmiszer, a húsokban is van."

csak nem a szükséges adag 10-20xosa mint amennyit egyesek szednek.

2014. aug. 29. 10:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem adagoltam túl, az, pedig, hogy a kreatin olyan, mint a drogok/szteroidok, egy f..zság. Hogy tudsz kreatinnal olyan szintű növekedést elérni, mint egy normális szteroiddal? Hát sehogy. Nem vártam tőle csodát, kicsit dobott rajtam, és ennyi.. Magát a kreatint nem tudja kimutatni, csak a kreatinin szintet, ami a kreatin és/vagy a kiegészítők, sok hús fogyasztása is megnövelhet, ha jól tudom.. Utoljára múlthéten Kedden szedtem, ha jól emlékszem, vagy Szerdán, és jövőhét Szerdán megyek vérképet csináltatni. Azért érdekel, hogy kimutatja-e.
2014. aug. 29. 10:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Magát a kreatint nem mutatja ki. Azért kell közölni előtte, mert a kreatinin, amire bomlik, az lesz emelkedett és ha nem közlöd az orvossal, vesebetegségre fog gyanakodni. Egyértelmű, hogy emelkedett, hiszen többet kell kiválasztania, többet használtál fel. A kreatin, mint anyag, azért felel, hogy az energia fel tudjon szabadulni. Kreatin-foszfát lesz belőle, amikor az ATP-ről leszakítja a foszfort, közben pedig energia szabadul fel. A testünk kreatin-raktárai végesek, nem arra van, hogy 2-3 órán át nagyon intenzív izommunkát végezzünk, ezért elfogy. A raktárak feltöltése semmi káros hatással nem jár, csak nem szabad túladagolni.
2014. aug. 29. 12:39
 9/9 - palilaci - ***** válasza:

Myzantro

Máshol okoskodj. Kreatin olyan mint a kox? Ugyanmár...

2014. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!